Ana sayfa Sosyal Medya Ada Masalı’nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz selfie paylaştı, ortalık yıkıldı!

Ada Masalı’nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz selfie paylaştı, ortalık yıkıldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçtiğimiz yaz başlayan ve reytinglerde çok başarılı sonuçlar alamasa da sıcacık hikayesiyle gönüllerde taht kuran Ada Masalı dizisinin yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz, dizi dünyasının unutulmaz çiftleri arasında yerini aldı bile. İzleyicinin çok sevdiği Turan ve Navruz birlikte fotoğraf paylaştı, sosyal medyada yer yerinden oynadı.

İstanbullu Haziran ve adalı Poyraz’ın aşk hikayesini anlatan Ada Masalı dizisi haziran ayında başladı ve aralık ayında yayınlanan 25. bölümüyle ekranlara veda etti. Sıcacık hikayesi ve Haziran ile Poyraz’ın kalpleri ısıtan aşkıyla çok sevilen dizi iki genç oyuncunun kariyerinde de önemli bir yer edindi.

Ada Masalı sayesinde iki oyuncu da ününün sınırlarını Türkiye dışına taşırken Alp Navruz İspanya’da yayınlanan tüm diziler içerisinde En İyi Erkek Oyuncu seçildi. Dizi sona erdikten sonra her iki oyuncu da hala bir projede yer almadı.

Ada Masalı’nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz selfie paylaştı, ortalık yıkıldı! 8

İkili hakkında, dizideki aşkı gerçek hayatlarına taşıdıkları yönünde iddialar var. Çift henüz bunu doğrulamadı. Ancak ikisinin birlikte paylaştığı bir selfie, sosyal medyanın yıkılmasına sebep oldu. Fotoğraf ikilinin hayranları tarafından büyük beğeni toplarken Ayça Ayşin Turan’ı da Twitter’da, TT listesinde bir numaraya taşıdı. Bu da hayranlarının, ikiliyi ne kadar çok özlediğinin en büyük kanıtı oldu.

Ada Masalı’nın yıldızları Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz selfie paylaştı, ortalık yıkıldı! 9

Ayça Ayşin Turan ve Alp Navruz ikilisi Ada Masalı sona erdikten sonra dinlenmeyi tercih etti. İkilinin yeni projeleriyle ilgili hala bir haber yok. Alp Navruz, Ada Masalı’ndan sonra dört dizi teklifi aldı ancak hepsini reddetti. Navruz gerçekten içine sinen bir projesinin gelmesini beklediğini, bu sürede de dinleneceğini açıkladı.

Hayranlarının yeniden ekranlarda görmek istediği oyuncu, henüz bir anlaşma yapmadı. Ancak gelen projeler olduğu ve oyuncunun bunları değerlendirmekte olduğu belirtiliyor. Ayça Ayşin Turan’ın da içine sinen bir projeyi kabul edeceği öğrenildi.