Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüse yakalanan Seda Bakan’dan sosyal medyada açıklama

Koronavirüse yakalanan Seda Bakan’dan sosyal medyada açıklama

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Seda Bakan’ın kısa bir süre önce koronavirüse yakalandığı öğrenildi. Şimdilerde Mucize Doktor dizisinde rol almaya başlayan Seda Bakan’ın virüsü kapmasının ardından evinde dinlendiği öğrenildi. Geçtiğimiz yıl Ağustos ayında anne olan ve kızı Leyla’yı kucağına alan oyuncu, durumunu merak edenlere sosyal medyadan yanıt verdi.

Seda Bakan’ın iyi olduğu ve evinde dinlendiği öğrenilirken bir başka merak konusu da eşi ve kızına da koronavirüs geçip geçmediği idi. Oyuncu, bu soruya da verdiği yanıtla herkesin içine su serpti.

Kızı Leyla ve müzisyen eşi Ali Erel’in virüse yakalanmadıkları öğrenildi. Oyuncunun bir kaç gün önce test yaptırdığı ve sonucun pozitif çıktığı açıklamasında, hastalığı hafif atlattığı da görülmekte. Ailesinin diğer üyeleri ve bebeklerinde virüse rastlanmadığını da aşağıdaki açıklamasında dile getiriyor.

Koronavirüse yakalanan Seda Bakan'dan sosyal medyada açıklama 8

 

Bu arada oyuncunun rol aldığı Mucize Doktor dizisinin çekimlerine de ara verdiği anlaşılmakta. Doktorun maske tavsiyesini de tüm takipçileriyle bir kez daha paylaşan Seda Bakan’a karantina sonrasında yeniden test yapılacak.

Mucize Doktor dizisinde Doktor Ferda karakterine hayat vermekte olan oyuncunun koronavirüse yakalanması haberinden sonra dizinin setinde oyuncular veya ekipten başka bir kişiye de bulaşıp bulaşmadığı merak konusu oldu!

Koronavirüse yakalanan Seda Bakan'dan sosyal medyada açıklama 9