Ana sayfa Sosyal Medya Burcu Biricik, meğer tam bir mazbut ev kadınıymış!

Burcu Biricik, meğer tam bir mazbut ev kadınıymış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Son olarak Netflix için çekilen Fatma dizisinde bir seri katili oynayan Burcu Biricik, geçtiğimiz günlerde katıldığı Youtube’daki bir programda keyifli bir sohbet gerçekleştirdi. Ekrana en son Kuzgun dizisi ile gelen oyuncu, Fatma dizisinde temizlikçilik yaparak hayatını sürdürürken ve daha sonra istemeden de olsa seri katile dönüşen bir kadını canlandıracak.

Sevilen oyuncunun kendisiyle ilgili samimi açıklamalarıyla, evde olmayı sevdiği, marifetli bir ev kadını olduğu da ortaya çıktı. Youtube’da ‘Aşırı Ünlülerle Kısa Görüşmeler’ programına katılan Burcu Biricik, yeni dizisi ‘Fatma’ ile ilgili açıklamalarda bulunurken, özel yaşamıyla ilgili bilgilere de yer verdi.

Netflix Türkiye için çekilen mini dizide Fatma adında bir temizlikçiyi canlandıran genç oyuncu, gerçek hayatta tam bir ev kadını olduğunun altını çizdi. ‘Kutsal Motor’ adlı kanalda Zeynep Ocak’ın sorularını samimiyetle yanıtlayan Biricik, temizliğe ve düzene çok önem verdiğini söyledi.

Vaktinin çoğunu evde geçirdiğini belirten güzel oyuncu, “Genelde evden çıkmıyorum, içimde fena bir ev kadını var. Titiz değilim aslında ama düzenli olmayı seviyorum. Çok iş yapmam, üşengeç olduğum için de en büyük hayalim bu anlamda sihirli bir güce sahip olmak. Keşke parmağımı şıklattığım anda tüm ev bir anda temizlense ve hiçbir şey yapmak zorunda kalmasam” diye konuştu.

Burcu Biricik, meğer tam bir mazbut ev kadınıymış! 7

Ev hayatını çok sevdiğini özellikle vurgulayan Burcu Biricik, misafir ağırlamaktan da çok hoşlanıyormuş. Gelecek planları arasında güneye yerleşmek olan ünlü oyuncu, “Butik otel tarzında bir evimiz olsun, ama aynı zamanda herkes gelsin, evin salonundaymış gibi bizimle takılsın etsin” diye konuştu.

Yemeğe çok düşkün olduğunu da her fırsatta dile getiren güzel oyuncu, mutfakta oldukça marifetli olduğunu, zaman zaman sosyal medyasında yaptığı paylaşımlarla da göz önüne seriyor.

Oyuncu, kısa bir süre sonra Fatma dizisi ile izleyenlerle buluşacak. Merakla beklenen dizide ayrıca Uğur Yücel, Olgun Toker, Mehmet Yılmaz Ak, Hazal Türesan, Gülçin Kültür Şahin, Deniz Hamzaoğlu ve Çağdaş Onur Öztürk de rol alıyor. Dizinin yönetmenliğini ise Özer Feyzioğlu üstlendi.