Ana sayfa Sosyal Medya Koronavirüsü yenen Hazal Kaya, yaşadığı bir rahatsızlık için hastaneye bile gidemedi!

Koronavirüsü yenen Hazal Kaya, yaşadığı bir rahatsızlık için hastaneye bile gidemedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ünlü Oyuncu Hazal Kaya, bir kaç hafta önce koronavirüse yakalanmıştı. Uzun süredir dizilere ara veren Kaya, aylardır çalıştığı Pera Palas’ta Gece Yarısı isimli dizi için kamera karşısına geçmişti. Selahattin Paşalı ile başrolde yer aldığı dizinin setinde korona testi pozitif çıktı oyuncunun.

Henüz yeni başlayan çekimler için sette yoğun tedbirler alınsa da Hazal Kaya, koronaya yakalandı. Oyuncu, 10 günlük tedavi ve karantina sürecinin ardından da yeniden setlere döndü.

Netflix için çekilen ve iddialı bir yapım olan dönem dizisinde oynayan Kaya, yaşadığı Covid rahatsızlığını atlatsa da bazı problemler yaşamaya başladı.

Kimi benzer vakaların da gözlenmekte olduğu bir durum, Hazal Kaya’nın da başına geldi. Oyuncunun hastalık sonrasında tansiyonunda hızlı değişimler yaşandığı, yaptığı bir paylaşımla ortaya çıktı.

Hazal Kaya, tansiyonuyla ilgili bir takım sıkıntılar yaşadığını, sette acil durumlar için sette bulunan ekiplerin isteği üzerine oyuncu eko (ekokardiyografi) çekilmesi için acile götürülmeye çalışılmış ama ne yazık ki tüm hastanelerin acillerinin dolu olduğu öğrenilmiş.

Oyuncu, 112 ve hastaneler arasında anlaşılmaz bir iletişim problemi olduğunu vurgulayarak, en sonunda eve dönmek zorunda olduğunu belirtti paylaşımında.

Önemli bir konuyu gündeme getiren Hazal Kaya, “Ben eve dönebilecek durumda olduğum için şanslıyım ancak benim kadar şanslı olmayanlar ne yapacak hal buyken bilemiyorum. Gerçekten çok zor” diyerek konuyla ilgili düşüncelerini aktardı.

İşte o paylaşım…

Koronavirüsü yenen Hazal Kaya, yaşadığı bir rahatsızlık için hastaneye bile gidemedi! 7