Ana sayfa Dizi Haberleri Kral çıplak! Bay Yanlış için final kararının gerçek yüzünü Serkay Tütüncü açıkladı!

Kral çıplak! Bay Yanlış için final kararının gerçek yüzünü Serkay Tütüncü açıkladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranlarında izleyicilerle Cuma akşamları buluşan Bay Yanlış dizisinin ekran ömrü 14. bölüm ile birlikte sona eriyor. Dizinin sosyal medyada büyük bir destekçi grubu olmasına rağmen, ekranda istenilen sonuçlar alınamadı.

Bay Yanlış hayranları sosyal medyada dizinin neden final yaptığına yönelik sorular sorarken ve eleştiriler yaparken, aslında Serkay Tütüncü göz önünde duran o gerçeği herkese bir kez daha hatırattı.

Sokak ortasında kameralar tarafından yakalanan oyuncu, Ozan Dinçer karakterine hayat verdiği Bay Yanlış dizisinde rol aldığı için çok mutlu olduğunu dile getirdi.

“Sizce neden bitti?” şeklindeki soru üzerine Serkay Tütüncü’nün şu sözleri çıplak gerçeği de ortaya döktü: “Bizim için aslında çok keyifli bir projeydi. Çok eğlenerek çektik, çok keyif aldık. Ama bu işin doğasında var sonuçta. Yani çok hakim olduğum konular değil, ben oyuncu kısmından bakıyorum konuya. Seyirci ile bütünleşmesi gereken bir konu var sonuçta. Aynı reaksiyonu, istediğimiz reaksiyonu almadığımız zaman sonuçta diziler bitebiliyor.”

Aslında ne kadar sade ne kadar durumu iyi özetleyen sözler. Bay Yanlış, seyirci ile bütünleşemediği için sona erdi. Bu da tüm kanallar ve yapımcılar için büyük bir dersi barındırıyor. Onca sosyal medya desteğine ve dünya çapında birçok Can Yaman ve Özge Gürel hayranının sosyal medyada büyük bir yankı yaratmasına rağmen, Bay Yanlış dizisine bu durumun çok da büyük bir katkısının olmadığı ortada.

Dizide çok keyifli bir ortamda çalıştıklarını da anlatan Serkay Tütüncü, “Elimizden geleni yaptık, çok da zevk aldım. İyi ki bu projedeydim. Ama bitti. Bizim için çok güzeldi her şey. Hiç sorun yok, bizim keyfimiz yerinde” diye konuştu.

Röportajı videodan izleyebilirsiniz.