Ana sayfa Dizi Fragmanları Kraliçe dizisi için ikinci sezon bu reytinglerle bir hayal olur!

Kraliçe dizisi için ikinci sezon bu reytinglerle bir hayal olur!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Beşinci bölümü geride kalan Kraliçe dizisinin düşmekte olan reytingleri, zaten iyi gelmeyen sonuçların daha da aşağılara doğru ilerlemesi kötü bir görüntü oluşturuyor.

Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin beşinci bölümünde 2’li oranlarda gelen reytinglerle yola devam etmek pek de mümkün gözükmüyor. Kanal D’nin büyük önem verdiği ve iddialı olduğu bir projeni daha reytinglere takılma ihtimali çok yüksek.

Kraliçe dizisi çarşamba akşamları reyting yarışında 5. bölümü ile ilk 10 program arasına bile giremedi. Tüm kişiler kategorisinde 11. olabilen dizi, AB grubunda 19. sırada ve ABC1’de ise 14. olabildi.

Ortaya çıkan sonuç, dizinin sezon sonunda final yapma ihtimalini de güçlendirdi. Dizinin gelecek sezon da ekranda yer alması ise bu düşük reytingler ile pek de mümkün görünmüyor.

26 Nisan Çarşamba akşamı Kraliçe 6. Bölümüyle ekrandaki yerini alacak. Dizinin fragmanı yayınlandı! Ateş’in başka kadından oğlu olduğu ortaya çıkıyor.

Ateş ile Deniz barışıyor ve yeniden birlikte olma kararı alıyor. Ancak Ateş’in başka bir kadından oğlu olduğu ortaya çıkıyor. Deniz’in bunu öğrendiğinde ne yapacağı ise merak konusu.

Dizinin altıncı bölümünde elde edilecek reytingler sonraki dönem için daha da belirleyici olacaktır. Oranlarda yükseliş olmaz ise Kanal D için diziye veda anlamında bir karar alma zamanı da daha çok yaklaşmış olacak.