Ana sayfa Dizi Haberleri Kraliçe dizisinde işler hiç iyi gitmiyor, Burcu Özberk bu sefer başaramayacak gibi!

Kraliçe dizisinde işler hiç iyi gitmiyor, Burcu Özberk bu sefer başaramayacak gibi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yer aldığı projelerin çok iyi sonuçlar alarak uzun süre ekranda kalmasına alıştığımız Burcu Özberk, özellikle romantik komedi yapımlarında çok etkili oluyor. Oyuncunun yeni dizisi ise bir dram projesi.

Kraliçe isimli çarşamba akşamları Kanal D ekranında yayınlanan dizinin reytingleri iyi gelmiyor. Dizinin 3. bölümü de yayınlandı ama elde edilen sonuçlar Kanal D’yi bir kez daha hayal kırıklığına uğrattı.

Gökhan Alkan’ın da erkek başrol olarak yer aldığı dizi, bir dönem çok beğenilen Queen Sugar isimli Amerikan dizisinden uyarlandı.

Ancak dizinin 3. bölümünde reytinglerde hiç bir kategoride ilk 10 program arasınan girememesi, geçen haftaya göre tüm kategorilerde izleyici kaybı yaşaması, ortalamanın çok altında reytingler elde etmesi gibi önemli sorunlar var.

Kraliçe dizisi bu sorunları sezonun sonuna doğru yaklaşırken atlatabilecek mi henüz bir şey söylemek mümkün değil. Ancak dizinin çarşamba rekabetinde çok da iyi bir durumda olmadığı ortada.

Kraliçe dizisinin 4. yeni bölümden ilk tanıtım yayınlandı…Deniz ve Ateş arasında sular durulmuyor…

Deniz, Ateş’e boşanma protokolünü imzalatmaya çalışıyor fakat; Ateş Deniz’in gözlerinin içine bakarak protokolü yırtıyor. Ateş’in bu davranışından sonra Deniz, boşanma sürecinin hiç de kolay olmayacağını anlıyor.

Başrollerini Burcu Özberk, Gökhan Alkan, Selin Şekerci ve Özgün Karaman’ın paylaştığı Kraliçe’de; ülkenin en ünlü basketbolcularından birinin adının büyük bir skandala karışması sonucu eşinin hayatının alt üst olması işleniyor.

Kraliçe yeni bölümleriyle her çarşamba akşamı saat 20.00’de Kanal D’de…