Ana sayfa Dizi Haberleri Alp Navruz’un başrolündeki Yürek Çıkmazı dizisinin büyüsü bozuldu!

Alp Navruz’un başrolündeki Yürek Çıkmazı dizisinin büyüsü bozuldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında salı akşamları yayınlanmakta olan Yürek Çıkmazı dizisi en son Mehmet Aslantuğ’un düşünceleri nedeniyle ekipden gönderilmesi ile gündeme gelmişti. Ünlü oyuncunun daha sonra bir siyasi partiden milletvekili adayı olduğu da basına yansıdı.

Yürek Çıkmazı dizisinde Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu ikilisinin güçlü partnerliğine rağmen reytinglerin beklentilerin altında gelmekte olması can sıkıcı bir durum olarak gözüküyor. Dizinin ilk başladığı dönemde ortaya konulan dinamizm ve izleyici sadakati noktasından uzaklaşmakta olduğunu görmekteyiz.

Hikayesi ne kadar dram yüklü ve ne kadar kaliteli isimlerin katkısıyla oluşturulmuş olursa olsun Yürek Çıkmazı dizisinin reytinglerinin bu kaliteye karşılık gelemediği bir süreci girildi.

4 Nisan Salı akşamı yayınlanan 18. bölüm izleyicilere göre heyecan vericiydi ama reyting sonuçlarına bakılırsa yine ilgi azalması yaşandığı gözüküyor.

Yürek Çıkmazı dizisinin 18. bölümü tüm kişiler kategorisinde 14. ve ABC1 grubunda 11. olabildi. AB grubunda elde edilen yedinciliğe rağmen, geçtiğimiz haftaya göre tüm reyting gruplarında da düşüş yaşanması büyük sıkıntıyı gözler önüne seriyor.

Özellikle AB grubunda izleyici kaybı çok daha fazla oldu ve dizi ortalama oranlardan da geriye düşmek durumunda kaldı. Yürek Çıkmazı ve başrolde yer alan Alp Navruz ile İrem Helvacıoğlu adına elde edilen bu reytingler bir talihsizlik olarak gözüküyor.

Yürek Çıkmazı dizisinin sezon sonuna kadar devam edeceğini herkes biliyor ama ikinci sezonda da sürmesini isteyenlerin bu talebinin karşılık bulup bulmayacağı reytingler ile alakalı bir durum. Bakalım kamu yayıncısı TRT1, bu güçlü hikaye için nasıl bir karar alacak? İzleyip, gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.