Ana sayfa Dizi Haberleri Krizler can sıktı! Alina Boz hayranlarının hevesi kursağında kaldı!

Krizler can sıktı! Alina Boz hayranlarının hevesi kursağında kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yılların en beğenilen kadın oyuncularından birisi de Alina Boz oldu… Dizi hayranları genç oyuncunun yer aldığı projelerdeki başarılı performanslarından memnun ve kariyer gelişiminde hep iyi tercihler yapmasını da olumlu karşılıyor.

2014 yılında yayınlanan Paramparça isimli dizideki Hazal karakteri ile parlayan Alina Boz, birbiri ardına önemli yapımlarda başrollerde yer aldı… Elimi Bırakma isimli yapımdaki Azra karakteri ile gönülleri kazanan oyuncu, Alp Navruz ile çok iyi bir partnerlik süreci yaşadı.

Ardından ise geçen sezon Maraşlı isimli atv dizisinde Burak Deniz ile yine hayranlarını mest eden bir performans sergileyen Alina Boz, ayrıca Netflix’te yayınlanan Aşk 101 dizisindeki Eda karakteri ile de çok başarılı bir çıkışa imzasını attı.

Oyuncunun Bandırma Füze Kulübü isimli film projesinde yer almasının ardından bir de dizide yer alacağının ortaya çıkması hayranlarını çok memnun etti. Tv8 ekranlarında yayınlanması beklenen Süslü Korkuluk isimli dizide Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşacak olan Alina Boz’a destek çok büyük.

Krizler can sıktı! Alina Boz hayranlarının hevesi kursağında kaldı! 7

Çağatay Ulusoy ile Alinaz Boz ikilisini televizyonda seyretmeyi çok arzu eden izleyiciler, yaşanan krizden de çok olumsuz etkilendi… TV8’in patronu Acun Ilıcalı ile yapımcı OGM Pictures’in ortakları Onur Güvenatam ile Gülseren Budayıcıoğlu’nun anlaşmazlık yaşadığı ortaya çıktı.

Dizinin tv8’in elinden gittiği ve dijital platformlarda yayınlanabileceği belirtiliyor. İlk olarak Disney Plus ismi ortaya atıldı ve ardından da Netflix ile görüşmelerin yapıldığı ortaya çıktı. Ancak her bölümü 2 milyon lira gibi çok yüksek bir bütçeye mal olan Süslü Korkuluk dizisi için işler pek de iyi gitmiyor.

Yapımcı tüm ekibe ve oyunculara beklemeleri mesajını yolladı ama bu kadar yüksek bütçeli bir dizinin kabul görmesi de zor bir ihtimal olarak gözüküyor. Alina Boz hayranları da bu gelişmeleri büyük bir endişe ile takip ediyor.

Dizinin akıbeti henüz belli olmadı ama Alina Boz hayranlarının tadı şimdiden kaçtı. Dizinin televizyonda yayınlanma ihtimali hala bulunsa bile, bu kadar yüksek bütçeli bir işin reytinglerinin de çok iyi olması gerekiyor. Eğer izleyici ilgisi sağlanamaz ise proje başlasa bile ömrü çok kısa da olabilir.