Ana sayfa Dizi Haberleri Reytingi düşen Barbaroslar dizisine güç katacak yeni karar!

Reytingi düşen Barbaroslar dizisine güç katacak yeni karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında perşembe akşamları yayınlanmakta olan Barbaroslar dizisinin her bölümü büyük bir merakla takip ediliyor. Dizinin sadık bir izleyici kitlesi var. Ancak ilk başladığı dönemden bu güne izleyici sayısındaki azalma, reytinglere yansıdı.

Engin Altan Düzyatan, Ulaş Tuna Astepe, Pelin Akil, Yetkin Dikinciler gibi önemli isimleri kadrosunda buluşturan dizi, çok yüksek bütçe ile yola çıktı. Bu sezonun sürükleyici yapımı olması beklenirken, Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisi orta sıralarda takılıp kalan bir yapım oldu.

Dizinin ilk başlangıçta amaçlanan yüksek izleyici ilgisi beklentilerin fazla olması ve bunun da karşılanamaması nedeniyle gerçekleşmiyor… Hikayesi düzelen, çekim kalitesi artan Barbaroslar yine de milyonlarca izleyiciyi ekran başına toplamayı başaran bir yapım konumunda.

Son haftalarda bir miktar daha düşüş yaşayan reytingler nedeniyle Barbaroslar dizisi eski gücünde değil..

Es Film tarafından hazırlanan Barbaroslar dizisinde senaristler yeni bir karar alarak, yeni bir karakteri hikayeye dahil edecek. Ünlü oyuncu Mehmet Polat dizinin yeni karakterini canlandıracak olan isim olarak seçildi. Modon Komutanı Marco Gabriel olarak izleyeceğimiz oyuncu, en son Bir Zamanlar Çukurova dizisinde Hatip ağa karakterini canlandırmıştı.

Reytingi düşen Barbaroslar dizisine güç katacak yeni karar! 7

Uzun yıllardır oyunculuk yapan Mehmet Polat; Acı Hayat, Binbir Gece, Muhteşem Yüzyıl, Diriliş Ertuğrul, Vatanım Sensin ve Söz gibi dizilerde de rol almıştı.