Ana sayfa Sosyal Medya Yasak Elma dizisi genç Sena Yıldız’a popülerlik fırsatı sundu!

Yasak Elma dizisi genç Sena Yıldız’a popülerlik fırsatı sundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sena Yıldız ismini Yasak Elma dizisi hayranları, Gamze karakteri ile hikayede izleyebilecek… Dizinin kadrosuna katılan oyuncu, popülerlik fırsatı da elde etti.

Ceyhun Mengiroğlu’nun canlandırdığı Ekin karakterin arkadaşı Gamze olarak izleyeceğimiz Sena Yıldız, kariyerinin en önemli fırsatlarından birisi ile karşı karşıya kaldı…

1993 yılında dünyaya gelen ve fit haliyle dikkatleri çeken Sena Yıldız, 1.64 boyunda ve tiyatro faaliyetleri ile oyunculuğa adım attı.

Blu TV’de yayınlanan Saklı isimli dizide canlandırdığı Rüya karakteri ile dizilere de adım atan oyuncu, Yasak Elma dizisinin ekibine katıldı.

Yasak Elma dizisi genç Sena Yıldız'a popülerlik fırsatı sundu! 7

Dizinin ilerleyen bölümlerinden Ekin karakteri ile Gamze’nin sahneleri sıklıkla yayınlanacaktır. Ekin öne çıkan bir karakter ve Gamze de onu etkileyen kişi olacak.

Sena Yıldız hem Ceyhun Mengiroğlu ile partnerlik süreci ile hem de oyunculuk performansı ile kendisini gösterirse popülerlik elde etmesi de fazla uzun sürmeyecektir.

Tiyatro oyunlarında yer alarak oyunculuk konusunda kendisini geliştiren genç Sena Yıldız, sosyal medyada da instagram üzerinden takipçilerine kendisi hakkında bilgiler sunarak dikkatleri üzerine çekiyor. Oyuncunun spora ve pilatese olan ilgisi de sosyal medya hesabına yansıyor.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Sena Yıldız (@senayildiz_zz)’in paylaştığı bir gönderi