Ana sayfa TV Programları Kuaförüm Sensin yarışması yeniden hayranları ile buluştu!

Kuaförüm Sensin yarışması yeniden hayranları ile buluştu!

tarafından ker_def

Show TV ekranlarında yayınlanmakta olan, Gözde Kansu’nun sunduğu Kuaförüm Sensin, uzun bir aranın ardından yine çok eğlenceli ve heyecan dolu bir bölümle ekranlara döndü.

Yeni haftada yarışmaya, daha önce de Kuaförüm Sensin’de 6 hafta yarışan ve güzel işlere imza atan Ramazan ve Saadet ikilisi, modelleri Aleyna ile katıldı. Yarışmacıların şov saçı ve makyajları ile haftaya iddialı bir giriş yaptıkları günde Öncü ve modeli Selen arasındaki gerilim güne damgasını vurdu.

Öncü’nün saçına yapacağı model ile ilgili kararını son dakikada değiştirmesi Selen’i kızdırdı. İkili, aralarında yaşanan tartışma sonucu yarışmama kararı aldı. Araya jüri üyelerinin de girmesiyle Selen ve Öncü sakinleşerek yarışmaya devam etti.

Ekranlardan ayrı kaldıkları dönemde Mustafa ve model Selen arasında başladığı iddia edilen yakınlaşma da herkesin merak konusu oldu. Günün sonunda Ramazan, Saadet ve Aleyna sonuncu olurken, Mustafa, Tuna ve Su ilk günden birinciliği aldılar. “Kuaförüm Sensin” yeni bölümleriyle hafta içi her gün 12.30’da Show TV’de yayınlanıyor.

Kuaförüm Sensin’in jüri kadrosuna Türk Sanat Müziği’nin Diva’sı Bülent Ersoy dahil oldu.

Kuaförüm Sensin yarışması yeniden hayranları ile buluştu! 7

Uzun süredir ekranlarda görünmeyen Diva yorumlarıyla çok yakında rekabet dolu Kuaförüm Sensin yarışmacılarına ter döktürecek. İlk defa gündüz kuşağı programında yer alacak olan Bülent Ersoy sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor!