Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in Meksika hatırlatması akılları kurcaladı!

Aslı Enver’in Meksika hatırlatması akılları kurcaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde Ayşe karakterini canlandıran ünlü oyuncu Aslı Enver, koronavirüs sürecinde normalleşme adımlarının başladığı 1 Haziran günü yaptığı paylaşım ile dikkat çekti.

Yaz günlerinden bir fotoğrafını yayınlayan oyuncu, güneşli günlerin özlemini çekiyor. Aslı Enver, “Hasret ile gözlerinden öperim” notu ile güneş emojisi kullandı. Oyuncu, deniz ve güneş ikilisini çok özlediğini de bu paylaşımı ile ifade etmiş oldu.

Aslı Enver'in Meksika hatırlatması akılları kurcaladı! 7

Meksika ziyaretinde Tulum’da çekilen fotorğafı ile seyahat etmeyi özlediğini de gösteren oyuncu, hayranlarından binlerce beğeni aldı.

Ünlü oyuncu, 2018 yılında İstanbullu Gelin’in 2.sezon finalinin ardından yaz günlerinde Meksika’da yaşayan ağabeyi Akın Enver’i ziyaret etmişti. O dönemde Aslı Enver, sevgilisi Murat Boz’dan ayrılmıştı ve aşk acısını atlatmak için bu seyahate çıktığı yorumları yapılmıştı.

Oyuncu, Murat Boz’dan ayrıldığı ve uzun süredir görüşmediği bu dönemde yine tatil için Meksika’ya mı gidecek? Bu paylaşım ünlü oyuncunun hayranlarının aklını kurcaladı.