Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kubilay Aka başka dizide, Hafsanur Sancaktutan başka! Ama öyle bir şey yaptılar ki herkesin aklı kaldı bu ikilide!

Kubilay Aka başka dizide, Hafsanur Sancaktutan başka! Ama öyle bir şey yaptılar ki herkesin aklı kaldı bu ikilide!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın iki başarılı ismi Kubilay Aka ve Hafsanur Sancaktutan’ı reklamlarda ikili olarak görenler çok şaşırdı! İkisi de dizilerin aranılan ve beğenilen isimleri. Ancak her ikisi de farklı projelerle ekranlarda yer alıyorlar. Fakat rol aldıkları reklamı izleyenler, iki genç oyuncunun çok iyi bir ekran çifti olabileceğini de görmekte…

Kubilay Aka, kısa bir süre önce Çukur dizisinden, oynadığı Celasun karakterinin ölmesiyle ayrıldı. Aynı zamanda Netflix’in Aşk 101 ve devamı Aşk 102 dizisinde oynadı.

Hafsanur Sancaktutan ise şu sıralar Son Yaz dizisindeki Yağmur karakteriyle ekranlarda. İkilinin birlikte bir markanın yüzü oldukları reklam, ne tesadüftür ki Kubilay Aka’nın yeni dizisi Cam Tavanlar’ın ilk tanıtımının yayınlandığı akşam ekrana geldi.

Show TV’nin yeni dizisinde Bensu Soral ile partner olan Kubilay Aka’nın, aynı zamanda P&G markasının mobil uygulaması Banabak için ekranda olması da ilginç bir durum yaşattı izleyenlere.

Kubilay Aka başka dizide, Hafsanur Sancaktutan başka! Ama öyle bir şey yaptılar ki herkesin aklı kaldı bu ikilide! 8

Kubilay Aka ve Hafsanur Sancaktutan, eğlenceli bir reklama imza attılar. Kısa sürede dikkat çeken reklamda, gençlerin sinerjisinin yakalanarak, beklentilerine uygun doğrultuda cazip fırsatlar sunulması hedefleniyor.

Bu nedenle de iki genç ve başarılı, dikkat çeken isim bir araya getirilmiş! Bu ikili şimdi aynı dizilerde değiller ama bu reklamdan sonra izleyenlerin aklına kazındığı gibi muhtemelen yapımcıların da dikkatini çekecektir! İkilinin hayranları şimdiden birlikte bir dizi projesinde yer almalarının çok güzel olacağı yorumlarını yapıyorlar.

Hafsanur Sancaktutan ve Kubilay Aka, reklamı kendi instagram sayfalarından da yayınladılar…

Kubilay Aka başka dizide, Hafsanur Sancaktutan başka! Ama öyle bir şey yaptılar ki herkesin aklı kaldı bu ikilide! 9