Ana sayfa Dizi Haberleri Fragmandan anlaşılmıştı, gidiyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a bir isim veda edecek!

Fragmandan anlaşılmıştı, gidiyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’a bir isim veda edecek!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – atv ekranlarının fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 6. sezonuyla da ekranda yine fırtınalar estiriyor. Her bölümde heyecanı arttıran dizinin yeni bölümünde de bir başka gelişme ve heyecanlı anlar yaşanacak. Yaşanan çatışma sonrasında bir karakter, diziye veda ediyor…

Oktay Kaynarca’nın başrolünde oynadığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, salı akşamlarına damgasını vurmaya devam ediyor. Dizinin bu akşam 192. bölümü yayınlanacak.

Fragmanı izleyenler, bir kişinin vurulduğunu gördü ama akıbeti belirsizdi! Dizinin yayınına saatler kala, ayrılan oyuncu da belli oldu!

Gazeteci Birsen Altuntaş, 192. bölüm fragmanında vurulan Tipi’nin, diziye bu akşamki bölümle veda edeceğini sosyal medya hesabından duyurdu.

Fragmandan anlaşılmıştı, gidiyor! Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a bir isim veda edecek! 7

Tipi karakteri Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’dan acı bir şekilde ayrılacak! Böylece Tipi’ye hayat veren Savaş Özdemir de EDHO’ya veda edecek….

Bu arada diziye bir de yeni karakter ekleniyor. Erdinç Gülener, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Volkan karakterini oynayacak.

İşte bu akşam yayınlanacak olan 192. bölüm tanıtımı…