Ana sayfa Dizi Haberleri Kubilay Aka’nın 4 sezonluk Çukur dizisi deneyimi Dokuz Oğuz dizisine olumlu yansıdı!

Kubilay Aka’nın 4 sezonluk Çukur dizisi deneyimi Dokuz Oğuz dizisine olumlu yansıdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kubilay Aka, 2023 yılında hayranlarının karşısına çok farklı bir rolle çıkacak. Dokuz Oğuz isimli asker dizisinde başrolde yer alacak olan oyuncu, kahraman Türk askeri olarak ekranda hayranlarına heyecanlı anlar yaşatacak.

Dizinin çekimleri bir süredir Ankara’daki mekanlarda yapılıyor. Karanlık lakabını taşıyan bir yüzbaşı olarak izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanan Kubilay Aka, yeni dizisiyle ilgili şu açıklamada bulundu: “Ankara’dayım, dizi çekiyoruz. Güzel bir hikayesi var. Onun için çabalıyoruz. Her şey güzel geçiyor” dedi.

Ankara’nın soğuk havasından şikayetçi olan Kubilay Aka, 9 kişilik bir tim olduklarını ve dizinin isminin de Oğuz Türkleri’nde var olan bir hikaye olduğunu hatırlattı. Oyuncu, “Daha önceden Oğuz Türkleri’ne ait Dokuz Oğuz hikayesini devam ettirmek amaçlı bir iş yapıyoruz. 9 tane ölmeyen askerimiz var, başımıza bir şeyler gelecek” dedi.

Kubilay Aka'nın 4 sezonluk Çukur dizisi deneyimi Dokuz Oğuz dizisine olumlu yansıdı! 1

Dokuz Oğuz isimli yeni asker dizisinde oyuncular aksiyon sahneleri nedeniyle zorlu bir sürecin de içinde bulunuyor. Ancak Kubilay Aka için daha önce Çukur gibi aksiyonu bol bir yapımda 4 sezon yer aldığı için bu tür sahneler çok da zorlayıcı olmuyor.

Kubilay Aka, “Daha önce de Çukur nedeniyle aksiyon eğitimi aldığım için dövüş eğitimi almama ihtiyaç olmadı. Ancak ekip olarak silah eğitimi, tüfek kullanımı, askeri adımlar ve emirler üzerine eğitimler aldık” diye konuştu.

Dokuz Oğuz dizisinin çekimleri sırasında sette uzmanların da bulunduğunu ifade eden oyuncu, bu uzmanların yönlendirmelerine göre sahneleri çektiklerini ifade etti.

TV100’e konuşan ünlü oyuncu, dizideki rolü nedeniyle kilo vermek durumunda kaldığını da vurguladı.

Yasemin Allen ile Deniz Işın gibi son dönemin öne çıkan kadın oyuncularının da kadrosunda yer aldığı dizide ayrıca tecrübeli oyuncular; Mehmet Çevik, Tuncer Salman ile Hakan Boyav da bulunuyor.

Dağhan Külegeç’in uzun bir aradan sonra yeniden hayranları ile buluşmasını sağlayacak olan Dokuz Oğuz dizisi, asker dizilerini seven izleyiciler için Fox TV’nin yeni yıl sürpizi oldu.