Ana sayfa Sosyal Medya Kubilay Aka’ya güldüren sürpriz! Bardağa o işareti çizip Çukur’a gönderme notu yazmışlar!

Kubilay Aka’ya güldüren sürpriz! Bardağa o işareti çizip Çukur’a gönderme notu yazmışlar!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı ve sağlam adımlarla kariyerinde yükselen bir isim Kubilay Aka. Rol aldığı tüm projelerde oyunculuğu ile adeta döktürüyor ve büyük dikkat çekiyor. Her karaktere ayrı bir tavır katan ve fenomenleştiren isimlerden birisi.

Genç yaşına karşın başarılı bir performansla yapımcıların da gözdesi. En son 4 sezondur Çukur dizisinde rol aldı. Geçtiğimiz haftalarda ise Celasun karakteri diziye veda etti.

Çukur’un Celasun’u olarak ilk günden beri dizinin kemik kadrosunda yer alıyordu. Her bölümde oyunculuğu ile bir kez daha takdir topladı.

Kubilay Aka, Çukur’dan ayrılsa da Celasun karakteri uzun süre akıllarda kalacak ve oyuncu da muhtemelen bu karakterle uzun zaman daha anılacak.

Şimdilerde Cam Tavanlar isimli dizide Bensu Soral ile kamera karşısına geçiyor ve bu kez bir romantik komedi dizisiyle ekrana gelecek.

Fakat akıllarda hala Celasun olarak yer etmekte ve Celasun’un Amca tarafından adamına kalleşçe pusuya düşürülerek boğdurulması da izleyenleri yüreğinden vuran bir sahneydi.

Kubilay Aka, bu sahne ile diziye veda etti. İzleyicinin de yüreğinde bir sızı bıraktı. Oyuncu, buzlu çay almak için girdiği dükkanda güzel bir sürprizle karşılaşmış.

Bardağına çalışan kişinin yazdığı yazıyı gösterdi oyuncu. Instagram’da paylaştı fotoğrafı. Kubilay Aka’yı tanıyan kişi, bardağın üzerine Çukur’un meşhur işaretini çizerek bir de Celasun’a ve Çukur’a gönderme yapıp “Başımız sağolsun. Biz ölsek de ölmeyiz” sözünü yazmış. Çukur’un müdavimi olduğu bu yazısından da anlaşılan kişi, dizinin meşhur duvar yazılarına da bir gönderme yapıyor bu notuyla.

Kubilay Aka da bu güzel sürprizi sayfasından şöyle paylaştı ve “Siz çok yaşayın” notunu düştü…

Kubilay Aka'ya güldüren sürpriz! Bardağa o işareti çizip Çukur'a gönderme notu yazmışlar! 8

Bu arada Kubilay Aka, yeni dizisi Cam Tavanlar’ın setinden bir pozunu da yine instagram sayfasından paylaştı… Yeni partneri Bensu Soral ile daha önce de bir iddiaya girmiş ve kaybetmişti. Bu kez bir iddiayı daha kaybettiği de Bensu Soral’ın paylaşımını repost etmesiyle ortaya çıktı!

Kubilay Aka'ya güldüren sürpriz! Bardağa o işareti çizip Çukur'a gönderme notu yazmışlar! 9