Ana sayfa Sosyal Medya Melis Sezen, güneşin altında fena kızardı! Ayça Ayşin Turan’ın pozuna yeni partnerinden beğeni!

Melis Sezen, güneşin altında fena kızardı! Ayça Ayşin Turan’ın pozuna yeni partnerinden beğeni!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – İki genç ve başarılı oyuncu Melis Sezen ve Ayça Ayşin Turan, meslek hayatlarının en keyifli dönemindeler şu sıralar. İkisi de genç yaşlarına rağmen popüler olmayı başardılar ve rol aldıkları projelerdeki başarılarıyla da kendilerinden konuşturuyorlar.

Yapımcıların peşinden koştuğu iki isim, başrollerde yer alarak da genç yaşlarına karşın iddialı yapımlarla izleyici karşısına geliyorlar.

Ayça Ayşin Turan, son olarak Arıza dizisinde rol almıştı. Tolga Sarıtaş ile partner olan oyuncu, başarılı bir performans sergiledi.

Oyuncu, daha dizisi biter bitmez yeni dizisiyle anılmaya başlandı. Kısa bir süre ara verdikten sonra yeniden ve bu kez romantik komedi dizisi ile ekrana gelmeye hazırlanıyor.

Ada Masalı isimli Ay Yapım imzalı dizide Alp Navruz ile başrolde yer alacak. Geçtiğimiz günlerde dizinin oyuncuları buluşarak okuma provası da yaptılar.

Navruz ve Turan’ın ekran uyumu büyük merak konusuyken, ikili birbirlerini sosyal medyadan da takip etmeye başladılar. Turan’ın son paylaşımına Alp Navruz’un da beğeni yaptığı görülüyor…

Melis Sezen, güneşin altında fena kızardı! Ayça Ayşin Turan'ın pozuna yeni partnerinden beğeni! 9

Gelelim Melis Sezen’e… Genç oyuncu, ilk olarak Leke dizisiyle başrolde yer almıştı. Daha sonra Sevgili Geçmiş dizisinde de dikkat çekti.

Şu sıralar Kanal D’nin iddialı dizisi Sadakatsiz’de Cansu Dere ve Caner Cindoruk ile kamera karşısına geçiyor. Başarılı oyunculuğu ile beğeni topluyor. Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, hayran sayısını da gittikçe büyütmekte.

Sosyal medya kullanmayı da seven oyuncu, bol bol pozlarını paylaşıyor ve hayranlarından da övgü dolu yorumlar alıyor. Oyuncu, havayı güneşli görüp kendisini bahçeye attığı iki fotoğrafını paylaştı.

Melis Sezen, güneşin altında fena kızardı! Ayça Ayşin Turan'ın pozuna yeni partnerinden beğeni! 10

Beyaz tenli olan Melis Sezen’in güneşte biraz fazla kaldığı ve omuzunun ve tüm kolunun da kıpkırmızı olduğu fotoğrafında da görülüyor…

Melis Sezen, güneşin altında fena kızardı! Ayça Ayşin Turan'ın pozuna yeni partnerinden beğeni! 11