Ana sayfa Sosyal Medya Serkay Tütüncü’nün kilo vermesinin nedeni dizideki rolü değil, çok daha önemli bir şey!

Serkay Tütüncü’nün kilo vermesinin nedeni dizideki rolü değil, çok daha önemli bir şey!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dilan Çiçek Deniz ile birlikte yeni sezonda Kusursuz Kiracı isimli dizinin başrolünde yer alan Serkay Tütüncü, hazırlıklara devam ediyor. Bir süre tatilde yapan ve bu süreçte yorulduğunu da itiraf eden oyuncuyu artık daha da zorlu bir dönem bekliyor.

Serkay Tütüncü, çok farklı bir dizi projesi ile ekrana geleceklerini ve ilk iki bölümün çekimlerini de tamamladıklarını açıkladı. Oyuncu, ekip olarak da çekilen sahneleri izlediklerini ve çok güzel bir işin içinde olduğunu, hikayenin çok farklı ve izleyicileri etkileyeceğini anlattı.

Serkay Tütüncü’nün beş kilo verdiği de açıklamasıyla ortaya çıktı. Birçok hayranı oyuncudaki bu değişimi fark etmiş ve nedeninin de yeni dizideki rolü olduğunu düşünmüştü. Kusursuz Kiracı dizisinde Yakup isimli bir gazeteciyi canlandıran Serkay Tütüncü, kilo vermesinin altında yatan nedenin yeni rolü olmadığını, bir sağlık sorunu yaşadığını söyledi.

Serkay Tütüncü'nün kilo vermesinin nedeni dizideki rolü değil, çok daha önemli bir şey! 8

Serkay Tütüncü, “5-6 kilo verdim. Mide rahatsızlığı yaşadım. Çok da yemek yiyemiyorum. Bir haftam daha var. İlaçlarımı tamamladıktan sonra spora başlayacağım” diye konuştu.

Bir hayli zayıflayan ve biraz da enerjisinden kaybettiği anlaşılan oyuncu, tatil döneminde de büyük yorgunluk yaşadı. Oyuncu, şimdi ise Kusursuz Kiracı dizisi ile çok daha fazla yorulacağı ve büyük emek harcayacağı bir döneme başladı.

Bu süreçte yeniden verdiği 5-6 kiloyu almaya çalışacağını belirten Serkay Tütüncü, geçirdiği mide rahatsızlığı nedeniyle yemek yeme konusunda da sıkıntısı bulunduğunu ve tedavinin tamamlanmasını beklediğini anlattı.

Serkay Tütüncü'nün kilo vermesinin nedeni dizideki rolü değil, çok daha önemli bir şey! 9

Yeni dizisinin setinde partneri Dilan Çiçek Deniz ile çok iyi anlaştıklarını ve iyi bir uyum yakaladıklarını da söyleyen Serkay Tütüncü, Mona karakterini canlandıran partnerinin de işinin hiç kolay olmadığını sözlerine ekledi.