Ana sayfa Dizi Haberleri Kulüp dizisinden gelen son haber, merakla bekleyenleri çok sevindirecek!

Kulüp dizisinden gelen son haber, merakla bekleyenleri çok sevindirecek!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Son dönemde Netflix’te yayınlanan yerli yapımlar arasında en dikkat çekeni Kulüp dizisi oldu. Yayınlandığı süreçte büyük bir heyecan dalgası yaşattı Kulüp dizisi. Türkiye Cumhuriyeti tarihine kazınan ve üzüntüyle anılan 6-7 Eylül olayları sürecinde yaşananlara da farklı bir açıdan bakılan dizi, sarsıcı sahneleri ile de çok etkiledi.

Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce’nin başarılı yönetmenliği ile çekilen Kulüp dizisinde Gökçe Bahadır, Salih Bademci, Fırat Tanış, Barış Arduç, Metin Akdülger ve Asude Kalebek rol almıştı. Her biri birbirinden başarılı performansları ile günlerce gündemden düşmemişti oyuncular.

Kulüp dizisi sadece Türkiye’de değil, yurtdışında da ilgi gören bir yapım olmuştu. Diziyi izleyenler, 2. sezonun olup olmayacağını merak ediyordu. Bir süre önce devamının çekileceği öğrenildi ancak ne zaman çekileceği bilinmiyordu.

Kulüp dizisinden gelen son haber, merakla bekleyenleri çok sevindirecek! 9

Sonunda bu tarih de ortaya çıktı! Şu sıralar farklı dizilerde oynayan başroldeki pek çok isim, sezon finali ya da final yapan dizilerinin setinden çıkarak Temmuz ayında Kulüp dizisinin setine gelmeye hazırlanıyorlar…

03 Medya imzalı dizinin yayınlanmasının üzerinden 6 ay geçtikten sonra güzel haber geldi! 50’li yıllarda geçen hikaye için mekanlar, o dönemin Beyoğlu sokakları, oyuncuların kostümleri, aksesuarları özel olarak hazırlandı. Arkasında büyük bir çabanın olduğu Kulüp dizisi, hikayesiyle de çok beğenilince Netflix 2. sezon için de startı verdi!

İlk sezon 8 bölümden oluşuyordu. Dizinin 2. sezon çekimleri Temmuz ayında başlayacak ancak henüz kaç bölüm olduğu şu an için bilinmiyor. Kulüp dizisi, hikayesi ve oyunculukları kadar müzikleriyle de konuşulmuştu. Salin Bademci’nin dizide şarkı söylemesi ise beğeni toplayan sahnelerdi.

Kulüp dizisinden gelen son haber, merakla bekleyenleri çok sevindirecek! 10

Bu arada dizinin 2. sezonunda ayrılıklar olup olmayacağı da merak konusu! Kadronun aynen korunup korunmayacağı bilinmiyor ancak yeni katılan isimlerin olduğu da gündeme gelmekte. Bu isimlerden birisi de Son Yaz dizisinde oynadığı Soner karakteri ile dikkatleri çeken Halil Babür olacak.

Dizinin konusu ise şöyleydi: 1950’li yılların İstanbul’unda, 17 yıldır bulunduğu hapisten genel afla çıkan Matilda (Gökçe Bahadır), kendisini hiç tanımayan kızı Raşel (Asude Kalebek) ile ilişki kurmaya çalışır. Matilda’nın hapiste olduğu yıllarda yetimhanede büyüyen Raşel’e ailesiyle ilgili başka bir hikâye anlatılmıştır.

Kulüp dizisinden gelen son haber, merakla bekleyenleri çok sevindirecek! 11

Anne-kız karşı karşıya geldiklerinde ilişki kurmakta güçlük çekerler. Matilda, babasını merak etmeye başlar. Dizinin her bölümünün başında, anlatı zamanından on yedi yıl öncesine ait kesitlerle Matilda’nın hikayesi anlatılır. Raşel, gerçekleri annesinden öğrenmeye başladığında aralarında bir dayanışma başlar.