Ana sayfa Dizi Haberleri Tartışmalı dizi İyilik sezonu iyi kapattı! Ancak gelecek sezon senaristlerin dersine çok iyi çalışması gerek!

Tartışmalı dizi İyilik sezonu iyi kapattı! Ancak gelecek sezon senaristlerin dersine çok iyi çalışması gerek!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’nin hikayesiyle tartışmalar yaratan dizisi İyilik, başladığından bu yana reytinglerde çok parlak gitmiyordu. Ancak kanal dizinin yeni sezonda da devam etmesine karar verdi. Bu sezonu reytinglerde güzel kapatan İyilik dizisini önümüzdeki kış büyük bir mücadele bekliyor.

Cuma akşamları Fox TV’de ekrana gelen iyilik dizisi sekizinci bölümüyle sezona veda etti. İlk başladığından bu yana reytinglerde çok parlak gitmeyen dizi iyi kapattı. İyilik dizisi 17 Haziran Cuma akşamı yayınlanan sekizinci bölümüyle genel sıralamada dördüncü oldu. Bu da Fox TV’nin dizinin devamına karar vererek ne kadar doğru bir adım attığının göstergesi oldu.

Ancak İyilik dizisinin son bölümünde elde ettiği bu yükselişin sebebinin, rakiplerinin yokluğu olduğunu göz ardı etmemek gerek. Dolayısıyla bu yükseliş aldatıcı olabilir. İşte bu yüzden devamına karar verilen İyilik dizisi ekibinin önümüzdeki sezona dersini çok iyi çalışmış şekilde girmesi gerekiyor.

Tartışmalı dizi İyilik sezonu iyi kapattı! Ancak gelecek sezon senaristlerin dersine çok iyi çalışması gerek! 7

Eylül ayında yeni sezonun başlamasıyla birlikte birçok dizi yayına girecek. Bu durum halen devam etmekte olan reytingi güçlü dizileri bile zorlu bir mücadeleye sokacak. Bu zorlu savaştan İyilik dizisinin başarıyla çıkabilmesi için ciddi bir mücadele vermesi gerekecek.

İsmail Demirci, Hatice Şendil ile birlikte Sera Kutlubey ve Perihan Savaş başrolleri paylaştığı İyilik dizisinin reytingleri kötü gittiğinden akıbeti de merak ediliyordu. Herkes acımasızlığıyla bilinen Fox TV’nin, dizinin ipini çekeceğinden neredeyse emindi. Ancak beklenen olmadı ve İyilik dizisinin yeni sezonda da devam etmesine karar verildi.

Geçtiğimiz günlerde açıklamada bulunan Hatice Şendil ilk mutlu haberi vermiş ve sezon finali yapılacağını belirterek, ikinci sezonda da ekranda yer alacaklarını duyurmuştu. İyilik dizisinin sekizinci bölüm fragmanı da yayınlandı. Fragmanda “sezon finali” ifadesi oyuncunun açıklamalarını doğrulamış oldu.

Ağustos ayında yeni sezon için çekimlere başlayacak İyilik dizisinin Eylül ayından itibaren ikinci sezonu ile ekrana dönmesi ve yaz arasında hikayenin hem geliştirilmesi hem de oyuncu kadrosuna yeni isimler katılarak da ilginin artırılması için çalışmalar yapılması bekleniyor.