Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Fırat Tanış, 500. oyunu öncesinde özel ve unutulmaz bir gösteri hazırlıyor!

Fırat Tanış, 500. oyunu öncesinde özel ve unutulmaz bir gösteri hazırlıyor!

tarafından ker_def

Başarılı oyuncu Fırat Tanış, 8 yıldır oynadığı müzikal oyun “Gelin Tanış Olalım” için anlamlı bir özel gösteri gerçekleştirmeye hazırlanıyor. 500’üncü kez sahneye çıkmaya hazırlanan “Gelin Tanış Olalım” bu özel geceden elde edilecek tüm geliri deprem bölgesindeki çocuklar yararına kullanılmak üzere UNICEF’e bağışlayacak.

9 Şubat Cuma akşamı Zorlu PSM Turkcell Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak oyun için bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda, “Sen Yaşamaya Bak” ve “Sen Büyümeme Bak” filmlerinde rol alarak adından söz ettiren Mert Ege Ak, Fırat Tanış’a eşlik etti.

Fırat Tanış oyun içinde yer alan: “Çok aradım. Çok, çok özledim. Yeri göğü aradım, taradım, bulamadım… Buldum. İnsan içinde” repliğini okuduğu sırada Mert Ege Ak usta oyuncuyu alkışlayarak, “Her bilet UNICEF’e destek” mesajı verdi. İkilinin sosyal medya hesaplarında paylaşarak duyurusunu yaptığı tanıtım videosu çok sevildi.

Fırat Tanış’ın yer aldığı projelerden ve sanat dünyasından birçok ismin de katılacağı özel gösteri için geçtiğimiz gün satışa çıkan biletlere ilgi oldukça büyük. Zorlu PSM’nin 2200 kişilik Turkcell Sahnesi’nde oynanacak oyunun üç gün önce satışa çıkan biletlerinin yarısı çok kısa süre içinde satıldı.