Ana sayfa Dizi Haberleri Kurşun 2. bölümde Gülce ile Berrak Tüzünataç farkını izleyeceğiz!

Kurşun 2. bölümde Gülce ile Berrak Tüzünataç farkını izleyeceğiz!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kurşun dizisi ilk bölümüyle 23 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle Fox TV ekranında buluştu. Engin Altan Düzyatan, Burçin Terzioğlu, Berrak Tüzünataç ve Sarp Akkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide Orhan Atmaca, mafyanın ayağına basmanın cezasını kardeşi Zeynep’in öldürülmesiyle aldı. İstanbul’un boğası olan Leyla Devrim’in gaddar babasına savaş açan Orhan Atmaca, ikinci bölümde bu sefer Gülce’yi korumak için plan yapacak. Ancak mafya Gülce’nin ölüm emrini verdi, Orhan ise onu herkese tanıtarak koruma yolunu seçiyor.

2.bölümde Berrak Tüzünataç’ın ağırlığının hissedileceği sahneler geliyor. Peki 30 Ekim Çarşamba akşamı dizinin yeni bölümünde başka neler olacak?

İşte detaylar:

Peşinde olduğu davanın yolunda kardeşi Zeynep’i kaybeden Orhan, bu işin arkasında olanları ortaya çıkarmaya kararlıdır. Orhan bu büyük acıyı yaşarken, kendini de suçlamaktadır.

Kurşun 2. bölümde Gülce ile Berrak Tüzünataç farkını izleyeceğiz! 9

Sevdiklerini koruyamamak ona girdiği çıkmazı sorgulatır. Leyla, Zeynep’in ölüm emrine tanık olmuştur. Ancak İstanbul’un boğasının bu olayın arkasındaki isim olduğunu Orhan’a söyleyemez.

Orhan Atmaca’nın davaya devam ettiğini bilen Nuri Kargı, nam-ı diğer İstanbul’un boğası, Orhan’ı durdurmak için elinden geleni yapacaktır. Davayla ilgili sürpriz bir gelişme yaşanır.

Kurşun 2. bölümde Gülce ile Berrak Tüzünataç farkını izleyeceğiz! 10

Maktul Filiz Ertan’ın arkadaşı Gülce, olaya tanık olduğunu ve konuşmak istediğini söyler. Orhan, Gülce’yi koruma altına alır. Elindeki tek tanık Gülce’dir ve bu tanık davanın seyrini değiştirecektir. Ancak Leyla da Orhan’dan haberiz eş zamanlı olarak Gülce’yi aramaktadır.

Gözü karalığı ile davanın peşini bırakmayan Leyla, babasının yeni bir eşi olduğunu öğrenir.

Kurşun 2. bölümde Gülce ile Berrak Tüzünataç farkını izleyeceğiz! 11

Aydın, hayatında yaşadığı en büyük sevgiyi, aşkı, hayaller kurduğu kadını Zeynep’i kaybetmiştir. Zeynep’i koruyamamanın verdiği vicdan azabı ve içindeki büyük acı ile intikam peşine düşer.

Bünyamin ustadan ve Orhan’dan gizli yaptığı planı başına dert açacaktır.

Orhan, Gülce’yi dava için saklamaya devam ederken Gülce, mahkemeye çıkmasını istemeyenler tarafından kaçırılır.

Orhan’ın elindeki bu tek tanığı onların elinden alması gerekmektedir. Gülce’yi kurtarmak için bir planı vardır.