Ana sayfa Dizi İzle Kurtlar kocayınca ne olur biliyor musun? – Can Kırıkları 1. Bölüm

Kurtlar kocayınca ne olur biliyor musun? – Can Kırıkları 1. Bölüm

tarafından ker_def

Başrollerinde Hande Doğandemir, Seçkin Özdemir, Funda Eryiğit ve Alican Yücesoy’un yer aldığı Can Kırıkları dizisi atv ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Dizinin 1. bölümü 8 Ekim Pazartesi akşamı yayınlandı. Diziden görüntüler de resmi youtube sayfasında izleyicilerle paylaşıldı.

Videodan başlıktaki sahneyi izleyebilirsiniz…

Can Kırıkları 1. bölümünde neler yaşandı? Detaylar şöyle:

Ünlü iş adamı Cihan Karadağ’ın evinde gerçekleşen partide, bir genç kız terastan düşerek hayatını kaybeder. Bu şüpheli ölüm sadece basının değil, komiser Leyla ve Zeynep’in hayatlarının da orta yerine bomba gibi düşer. Leyla, yıllar önce kendisini de ölüme atan Cihan Karadağ’dan kanun yoluyla hesap sormak isterken, yolu eski dostu Zeynep’le kesişir. İki kadının birbirlerinden sakladıkları geçmiş sırları, onları yeni bir cinayetin suç ortağı yapacak ve hayatlarını geri dönülemez bir şekilde değiştirecektir.

Genel Hikaye:

Leyla ve Zeynep… Gençlik yıllarında yakın arkadaş olan iki genç kızın hayatları travmatik bir olay sonrası ayrılır. İkisi de kendi yoluna gider ve farklı şehirlerde polis olurlar. Yıllar sonra geçmişin yaralarının tekrar deşilmesine neden olan bir cinayet davasında yeniden bir araya gelirler! Artık bir komiser olan Leyla, kendisini ölüme terk eden Cihan’ı cezalandırmak için peşine düşer. Leyla’nın açtığı kutudan, artık mutlu bir ailesi olan Zeynep’in tecavüzcüsü de çıkmıştır! Üstelik yıllar sonra girdikleri yolda, geçmişlerinden haberi olmayan amirleri Aslan’ın gözleri hep Leyla ve Zeynep’in üzerinde olacaktır. Eski aşklar depreşir, eski defterler açılır, düşmanlıklar alevlenir. Sırlar ortaya saçılır.