Ana sayfa Dizi Analiz Kuruluş Osman dizisi 9 Kasım 103. bölüm reyting sonuçları!

Kuruluş Osman dizisi 9 Kasım 103. bölüm reyting sonuçları!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı ve çok iddialı bir prodüksiyon olan Kuruluş Osman dördüncü sezonda da etkili şekilde yoluna devam ediyor.

Şimdiye kadar 103 bölümü yayınlanan dizi, 9 Kasım 2022 Çarşamba akşamı da çok başarılı reyting sonuçları elde ederek izleyenleri bir kez daha mest etti.

Tüm izleyici gruplarında da güçlü reytingler elde eden Kuruluş Osman, büyük bir prodüksiyonun hak ettiği gibi birincilikleri yine kimseye kaptırmadı. Tüm kategorilerde ilk sırada yer alan dizinin geçtiğimiz sezonlarda alışkanlık haline gelen çift haneli reytinglere ulaşamadığı gerçeği de ayrıca dikkat çekiyor.

Dizinin dördüncü sezonda hem dekorlarında hem oyuncu kadrosunda ve hikayesinde önemli yenilikler yaşandı. Ancak bu yeniliklere rağmen artık çift haneli reytingleri elde edemeyen Kuruluş Osman, geride kalan 3 sezona nazaran dördüncü sezonda biraz ilgiyi kaybetmiş gözüküyor. Ancak bu durum Kuruluş Osman’ın sezonun en başarılı ilk 5 dizisi arasında yer aldığı gerçeğini değiştirmiyor.