Ana sayfa Dizi Analiz Tuzak dizisi 9 Kasım 5. bölüm reyting sonuçları

Tuzak dizisi 9 Kasım 5. bölüm reyting sonuçları

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Başladığı günden bu yana izleyenlerin övgüya bahsettiği, sosyal medyada güçlü bir etkileşim oluşturan Tuzak dizisinin, aynı başarıyı reytinglerde gösteremediğine şahit oluyoruz.

Akın Akınözü ile Bensu Soral ikilisini başrolde yer aldığı dizinin hikayesi çok akıcı ilerliyor ama bu durum reytinglere nedense çok da yansımıyor. Sosyal medyada diziye ilgi büyük. 9 Kasım reyting sonuçları ise pek de iyi görünmüyor.

Tuzak dizisinin 5. bölümü 9 Kasım Çarşamba akşamı ekrana geldi. Tüm kişiler kategorisinde on dördüncü sırada yer alan dizi bu durumu hiç hak etmiyordu. AB grubunda dördüncü olarak iyi bir sonuç elde eden Tuzak, ABC1’de ise dokuzunculuk elde etti.

Tuzak dizisinin hikaye kurgusu, başarılı oyuncu kadrosu, sosyal medyadaki güçlü etkileşimine rağmen, televizyon izleyicilerinin çok fazla ilgi göstermediği gerçeği yine reytinglerle ortaya çıktı.

Tuzak dizisi için tv8 nasıl karar alır bilinmez ama, daha güçlü bir tanıtım yaparak daha fazla izleyiciyi toplaması için hala fırsat var. Tuzak dizisi şayet erken final yapan projeler arasında yer alır ise hem izleyicisi isyan eder hem de böyle etkili bir projeye yazık olur.