Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisi 119. bölümde Osman Bey, Öktem Bey’den intikam alabilecek mi?

Kuruluş Osman dizisi 119. bölümde Osman Bey, Öktem Bey’den intikam alabilecek mi?

tarafından ker_def

atv ekranındaki dördüncü sezonunda da reytinglerin zirvesinde yer alan ve izleyiciden büyük ilgi gören ‘Kuruluş Osman’, nefesleri kesecek 119’uncu bölümüyle 22 Mart Çarşamba akşamı 20.00’de ekrana gelecek.

Kuruluş Osman’da Osman Bey, Nayman’ın şaşırtıcı teklifini kabul ederken, Bengi Hatun ise bu karara sitem ediyor. Nayman, bir yandan Türkmen çocukları kaçırıp nöker olarak yetiştirmek isterken öte yandan ise İsmihan Sultan’dan hesap sorar.

OSMAN BEY, ÖKTEM BEY’İN İNTİKAMINI ALABİLECEK Mİ?

Öktem Bey’in şehadeti Yenişehir’e hüzün getirmiştir. Osman Bey ise davanın büyüklüğünü vurgular ve ‘’Bugün Öktem Bey başını verir yarın Osman Bey!’’ diyerek kararlılığını belirtir. Osman Bey, Öktem Bey’in intikamını alabilecek midir?

NAYMAN’IN ŞAŞIRTICI TEKLİFİ!

Nayman, Öktem’i şehit ettikten sonra Osman Bey’e oldukça şaşırtıcı bir teklifte bulunur. Osman Bey’in kendisine komutan olmasını istemektedir. İsmihan Sultan, Osman Bey’in Nayman’ın teklifini asla kabul etmeyeceğini söyler. Nayman ise kendinden emindir. Osman Bey kendisinin komutanı olacaktır. Osman Bey bunu hangi amaçla yapmaktadır? İsmihan Sultan Osman Bey’in bu hamlesini nasıl karşılayacaktır?

BENGİ HATUN’UN SİTEMİ

Bengi Hatun Osman Bey’e sitemde bulunur. Nayman’ın teklifini Osman Bey’in yüzüne vurur. Osman Bey’in Nayman’ın teklifini ilk anda reddetmemesi Bengi Hatun için hayal kırıklığıdır. Nayman’ın teklifini kabul etme ihtimali bile Bengi Hatun’u çıldırtır. Osman Bey teklifi neden reddetmemiştir?

NAYMAN, İSMİHAN SULTAN’A HESAP SORUYOR

Nayman, İsmihan Sultan’dan hesap sormaya gider. İsmihan’ın kendisinin arkasından iş çevirmesini affetmeyecektir. İsmihan ise Nayman’a Osman Bey’den yana görünmesi gerektiğini söyler. İsmihan Nayman’ın gazabını üzerinden atabilecek midir?

BALA VE MALHUN HATUNLAR, NAYMAN’IN PLANINA ENGEL OLABİLECEK Mİ?

Nayman, Uçlarda hakimiyetini arttırmaya kararlıdır. Bunun için Türkmen obalardan çocukları kaçırıp nöker olarak yetiştirmeye başlayacaktır. Malhun Hatun ve Bala Hatun bunun haberini alır. Hatunlar Nayman’ın çocukları kaçırmasını engelleyebilecekler midir?

NAYMAN’IN GÖZÜ ORHAN VE ALAEDDİN BEY’İN ÜZERİNDE

Bütün gözler Türkmen obalarındaki çocukların üzerindeyken Nayman gözünü Orhan Bey ve Alaeddin Bey’e dikmiştir. Nayman, Orhan Bey ve Alaeddin Bey’i kaçıracak mıdır?

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, atv ekranında çarşamba akşamlarına damga vurmaya devam edecek.