Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi bu haliyle yeni rekorlar kıracak, tüm dengeleri bozacak!

Kuruluş Osman dizisi bu haliyle yeni rekorlar kıracak, tüm dengeleri bozacak!

tarafından ker_def

Bugüne kadar hep zirvede yer almaya alışmış bir dizi olan Kuruluş Osman, dördüncü sezonda da bu iddiasından hiçbir şey kaybetmedi. Burak Özçivit’in 3 sezondur ekranda Osman Bey karakteriyle ne kadar etkili bir çıkış yaptığının farkında olan izleyiciler, yeni dönemde de ünlü oyuncunun yine ekrana damga vuracağından emin.

Burak Özçivit daha çekimler başlamadan neredeyse 1 yıl önceden Osman Bey karakterine hazırlanmaya başlamıştı. İlk sezondaki acemiliklerin ardından ikinci ve üçüncü sezonda kendisini çok geliştiren ünlü oyuncu, dördüncü sezona ise ustalık eseri bir performans ortaya koyacak gibi gözüküyor.

Kuruluş Osman dizisi yeni hikayesi ve güçlenen oyuncu kadrosu ile 5 Ekim Çarşamba akşamı atv ekranına muhteşem bir dönüş yapacak. Başladığı günden bu yana reytinglerin birincisi olan, her sezon en çok izlenen dizilerden birisi olma başarısı sergileyen bir yapımdan bahsediyoruz.

Kuruluş Osman dizisi bu haliyle yeni rekorlar kıracak, tüm dengeleri bozacak! 8

Yeni hikayesi, yeni dekorları ve güçlü oyuncu kadrosu ile 5 Ekim Çarşamba akşamı ekranlara dönecek olan dizi, atv’ye yine çok önemli reytingler kazandıracak.

Daha önce çift haneli oranlar ile reytinglerin zirvesinde yer almayı başaran Kuruluş Osman’ın yeni sezonda aynı başarıya ulaşıp ulaşamayacağı da heyecanla beklenen bir başak detay.

atv’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’ın dördüncü sezon afişi ve 4. sezon fragmanları da çok beğenildi. Yeni sezondan bilgiler yayınlandığı andan itibaren sosyal medyada milyonlarca yorum yapıldı, çok sayıda paylaşım ile diziye hayranlardan büyük destek geldi.

Yeni sezon fragmanı büyük ilgi gören ve tıklanma rekorları kıran ‘Kuruluş Osman’, dördüncü sezonda da çok iddialı bir dönüş yapacak. Dizinin afişinde yeni sezonda ekibe katılan yeni isimler de bulunuyor.

Kuruluş Osman dizisi bu haliyle yeni rekorlar kıracak, tüm dengeleri bozacak! 9

Afişte Burak Özçivit’in yanı sıra, yeni sezonda kadroya dahil olan başarılı oyuncular Hakan Yılmaz, Nihat Altınkaya ve İpek Karapınar da bulundu. Ayrıca görkemli afişte yer alan 1300’lü yılların İstanbul görüntüleri de dikkat çekti.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Ahmet Yılmaz’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği dizi, 5 Ekim Çarşamba akşamı 20.00’de atv ekranında dördüncü sezonuna bomba gibi başlıyor!