Ana sayfa Dizi Haberleri Al Sancak dizisinin iki başrolü birbirlerini anlattı, Gülsim Ali İlhan’ın setteki lakabı ortaya çıktı!

Al Sancak dizisinin iki başrolü birbirlerini anlattı, Gülsim Ali İlhan’ın setteki lakabı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Al Sancak dizisinin başrol oyuncuları Gülsim Ali İlhan ile Uğur Güneş ikilisi, hayranlarından gelen soruları yanıtladı. TRT’nun youtube kanalında yayınlanan programda iki oyuncu samimi itiraflarda bulundu.

Dizinin görüntü yönetmeninin en komik ve en çalışkan isim olduğu konusunda fikir birliğine varan ikili, en çok yemek yeme konusunda da kendilerini gösterdi. Uğur Güneş, “Oburumdur bunu kabul ediyorum. Seviyorum yemek yemeyi” diye konuştu.

Fena yemek yediğini ifade eden Gülsim Ali İlhan için ise Uğur Güneş’in “Sen en çok konuşan olurdun” diyerek sette partnerinin çok konuştuğunu şaka ifadesi olarak paylaştı.

AlNad etiketi sosyal medyada sürekli kullanılıyor. Aksiyon dolu dizinin hayranları, Ali ile Nadia karakterlerini birbirlerine çok yakıştırıyor. Sosyal medya ortamında da bu etiket üzerinden her hafta binlerce paylaşım yapılıyor.

Uğur Güneş, “Mutlu oluyoruz, hoşumuza gidiyor” diyerek hayranların ilgisinden memnun olduklarını dile getirdi.

Gülsim Ali İlhan da aynı duyguları paylaşıyor. Oyuncu, “Bence çok güzel yapıyorsunuz, müzikleri çok başarılı seçiyorsunuz. Ben çoğunu paylaşıyorum” diye konuştu.

Eskiden bu yana taktığı kolyenin kendisi için uğurlu olduğundan bahseden Uğur Güneş, başka bir şeyinin bulunmadığını anlattı.

Al Sancak dizisinin iki başrolü birbirlerini anlattı, Gülsim Ali İlhan'ın setteki lakabı ortaya çıktı! 7

Totem yaptığını ifade eden Gülsim Ali İlhan, bir buluşmasına gecikirse kötü geçeceğini düşündüğünü bu gibi konularda totem yapabildiğini anlattı.

Sevecen, iyi kalpli, neşeli kelimeleri ile Uğur Güneş, partnerini tarif etti.

Gülsim Ali İlhan ise partnerini; duygusal, anlayışlı ve hayvansever kelimeleri ile tarif etti.

Patatesi her iki oyuncu da çok seviyor hatta Gülsim Ali İlhan’ın setteki lakabının da patates olduğunu biliyor musunuz? Oyuncu evde de kendisine ‘patates püresi’ lakabı takıldığını ifade etti.

Uğur Güneş, TRT1’de yayınlanan Yedi Numara isimli diziyi çok sevdiğini belirtirken, partneri ise 3 dizi saydı.

Gönül Dağı, Diriliş Osman ve Al Sancak dizilerini çok sevdiğini anlatan Gülsim Ali İlhan, TRT1’de kendisinin de rol aldığı 3 diziyi de tanıtmış oldu.