Ana sayfa Dizi Haberleri Beklenenden de başarılı olan Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularda büyük tahribat yarattı!

Beklenenden de başarılı olan Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularda büyük tahribat yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranında izleyicilerle Cuma akşamları buluşmakta olan Kızılcık Şerbeti dizisi sezon sonuna doğru ilerliyor. Dizinin 28. yeni bölümünü 2 Haziran Cuma akşamı izleyebilirsiniz. Sezona damga vuran projelerden birisi olan Kızılcık Şerbeti dizisinde usta oyuncu Evrim Alasya da canlandırdığı Kıvılcım karakteri ile gönülleri bir kez daha kazandı.

Yeteneklerini ortaya koymasının yanı sıra, dizinin hikayesinde belirleyici bir konumda da bulunan Evrim Alasya, çok yoğun çalıştıklarını ve sezon sonuna geldiklerini söyledi. Oyuncu, iyi bir iş yaptıklarını ve karşılığını da aldıklarını anlattı.

Evrim Alasya, “Çok meşakkatli oldu, buralara kolay gelmedik. Ancak karşılığını almak güzel, keyifli” diyerek süreçten çok memnun kaldığını anlattı.

Tatile çıkmak için sabırsızlandıklarını saklamayan oyuncu, biraz dinlenmeye ihtiyaç duyduklarını anlattı. Oyuncu, “Yoğun bir sezon geçiriyoruz, set temposuna girdiğimiz zaman kaos ve yoğunluk oluyor. Bekliyoruz dört gözle dinlenip, yeniden başlamayı” dedi.

Duyguları ile iş yapan insanlar olduklarının altını çizen ve bu nedenle de mesleki anlamda zorluklar yaşadıklarına değinen Evrim Alasya, dizinin çekimlerinin duygusal olarak kendisini yıprattığını da söyledi.

Beklenenden de başarılı olan Kızılcık Şerbeti dizisi oyuncularda büyük tahribat yarattı! 7

Ünlü oyuncu, şu açıklaması ile dikkatleri bir kez daha üzerine çekti: “Duygularla sürekli iş yaptığımız için, duygusal olarak biraz hırpalanma söz konusu oluyor. Bu bütün yaptığımız işlerde geçerli.”

Tatili çok hak ettiklerini anlatan Evrim Alasya, şu anda boşluğa bakmayı bile özlediğini dile getirdi.

Oyuncu, Kızılcık Şerbeti dizisinin ortaya koyduğu sonucun beklentilerinin bile üzerinde olduğunu ifade etti.

Alasya, “Bir etkisi olacağını düşünüyorduk, çünkü bizim coğrafyanın gerçek ve içinden çıkamadığımız bir hikaye bu. Etkisi olacağını düşünüyorduk ama bu kadarını hiç birimiz beklemiyorduk” dedi.

Kızılcık Şerbeti dizisi Radyo ve Televizyon Üst Kurulu’ndan kadına şiddeti meşrulaştırma gerekçesiyle 5 bölüm yayın durdurma cezası aldı. Bu cezanın 2 bölümü uygulandı ama daha sonra mahkeme kararı ile dizinin yeni bölümleri yeniden izleyicilerle buluşabildi.

Kızılcık Şerbeti dizisinin gelecek sezonda da güçlü hikayesi ile milyonları ekran başına taşıması şaşırtıcı olmayacaktır.