Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul dizisinin Seher’i Deniz Uğur, Fox TV dizisiyle geri dönüyor!

Zalim İstanbul dizisinin Seher’i Deniz Uğur, Fox TV dizisiyle geri dönüyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemde eski eşi Reha Muhtar ile yaşadıklarıyla gündemde yer alan Deniz Uğur, magazin basınında özel hayatıyla gündeme geldi. Oyunculuk mesleğine de devam eden Deniz Uğur’un yeniden televizyon ekranına Bir Peri Masalı isimli proje ile dönüş yapacağı ortaya çıktı.

Alina Boz ile Tarık Emir Tekin’in başrolünde yer aldığı Bir Peri Masalı dizisinin şimdiye kadar 6 bölümü yayınlandı. Yedinci yeni bölümü 9 Kasım Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan dizide, Deniz Uğur’u da izleme fırsatınız olacak. Final yapacağı iddiası ile basında konuşulan Bir Peri Masalı için şimdilik Fox TV’nin devam etme yönünde bir kararlılık sergilediği gözüküyor. Tabii ki bu durum ne kadar devam eder bilinmez.

Deniz Uğur’un reytingleri nedeniyle sıkıntılı bir süreç yaşayan Bir Peri Masalı dizisine katılması da dikkat çekici bir gelişme oldu. Hikayede sürpriz bir karakter olan Figen’i canlandıracak olan oyuncunun diziye heyecan katması bekleniyor.

Zalim İstanbul dizisinin Seher'i Deniz Uğur, Fox TV dizisiyle geri dönüyor! 7

Medyapım imzasını taşıyan Bir Peri Masalı dizisi için reyting sonuçları çok önemli ve hikayenin heyecanlı bir hale gelmesi de izleyici ilgisini artıracak bir konu. İşte bu nedenle Deniz Uğur’un diziye katılması pozitif bir yansıma yaratacak gibi gözüküyor.

Bir Peri Masalı dizisi devam eder mi, yoksa birkaç bölüm sonra final mi yapar? İşte bu sorunun yanıtını kimse bilmiyor. Çünkü Fox TV, geçtiğimiz yıllarda yaptığı hatayı tekrarlamamak için büyük çaba sergiliyor. Kısa sürede dizilere final yaptırarak izleyicilerin tepkisini alan Fox TV’dee yeni projelerin bunun da etkisi ile yeterli ilgiyi görmemesi, bir strateji değişimine yol açmışa benziyor.

Deniz Uğur, televizyon ekranında 2019-2020 sezonunda Zalim İstanbul dizisindeki Seher Yılmaz karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak yer alan Uğur, ayrıca dijital dizi Börü 2039’da da Almila Erk karakteri ile yine başarılı bir performans ortaya koymuştu. Oyuncu, şimdi de yeniden televizyon ekranına dönüş yapacak.