Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisi sezonun en akıllı dizisi oldu!

Kuruluş Osman dizisi sezonun en akıllı dizisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Özel Analiz – atv ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Kuruluş Osman dizisi, Mucize Doktor ile birlikte çok başarılı bir sezon geçirdi. İlk bölümü 20 Kasım 2019 tarihinde yayınlanan Kuruluş Osman, diğer tüm yapımlardan daha geç başladı. İlk bölümlerde Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan karşılaştırmasının yapılması dizi için olumsuz oldu.

Ancak Burak Özçivit, her geçen hafta performansını artırınca, dizinin hikayesi de iyice genişleyince Kuruluş Osman izleyicileri tatmin etti. Diriliş Ertuğrul’un ardından Kuruluş Osman’ın 10’un üzerinde reytingler alması ve bu performansını sürdürebilmesi büyük bir başarıydı.

Özellikle Yurdaer Okur, Eren Vurdem, Çağrı Şensoy, Saruhan Hünel gibi isimler de ilk sezona büyük katkı yaparak, veda etti. Dizide heyecan unsuru hiç azalmadı. Savaş sahneleri de izleyicileri tatmin etti. Sonuç olarak Kuruluş Osman, çok iyi bir izlenim bıraktı.

Dizi için yapılan en akıllı hareket ise pandemi döneminde iç mekan sahnelerini çıkartıp, açık havada çekimlere devam ederek, izleyici sadakatini artırması oldu.Birçok dizi pandemi nedeniyle ara verdi. Ancak bu aranın dönüşünün pek de iyi olmadığı Kuzey Yıldızı ve Sefirin Kızı dizilerinin düşen reytingleri ile ortaya çıktı.

Kuruluş Osman ise 25 Haziran Çarşamba günü 27. bölümüyle birlikte sezon finali yapacak. Hem mutlu hem gururlu hem de başarılı bir sezon geride kalmış olacak.

Kuruluş Osman’ın 2. sezonunun ilk sezondan çok daha etkili olması bekleniyor. Yeni karakterler de diziye yavaş yavaş katılacaktır.