Ana sayfa Kadın Haberleri Hazal Kaya’nın saçlarının yeni haline ünlüler bile bayıldı!

Hazal Kaya’nın saçlarının yeni haline ünlüler bile bayıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Hazal Kaya, imajını yeniledi. Sadece hayranları değil, ünlü oyuncunun yakın arkadaşları da bu halini çok beğendi. Songül Öden kalp emojisi bıraktı. Demet Evgar, “Güzellik” diye yazdı. Ceyda Düvenci beğenisini “Güzelim” diyerek anlattı. Nur Fettahoğlu ise “İkna olunmuş” notuyla mesaj verdi. Hazal Kaya ise Nur Fettahoğlu’na “Olundu tabi” diyerek cevap verdi.

Hazal Kaya’nın saçlarının yeni haline takipçileri de hayran kaldı. 500 binin üzerinde beğeni yapılırken, ünlü oyuncuya birçok iltifat içerikli mesaj geldi. “Oh içim nasıl açıldı” diyen bir takipçi, hayranların sözlerine tercüman oldu. Sosyal medyada ünlü oyuncunun yeni imajı çok konuşuldu.

Hazal Kaya'nın saçlarının yeni haline ünlüler bile bayıldı! 7

Hazal Kaya’nın bu değişikliği yeni başlayacak olan filminin çekimleri öncesinde yapması da dikkat çekiciydi… Aslı Kızmaz’ın Benden Ne Olur isimli kitabının beyaz perdeye uyarlanacağı ve başrolde de Hazal Kaya’nın bulunacağı daha önce açıklanmıştı.

Hayatının bir bölümünü “Benden ne olur?” sorusuyla geçiren gözü kara kadını canlandıracak olan Hazal Kaya, bir hayli heyecanlı. Filmin 2021 yılında gösterime girmesi bekleniyor.