Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman dizisinde artık şartlar değişti!

Kuruluş Osman dizisinde artık şartlar değişti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman dizisinin 15.bölümünden 2.fragman yayınlandı. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizide Yurdaer Okur’un canlandırdığı Mogol Komutanı Balgay karakteri, gizinin seyrini değiştirdi.İzleyicilerin büyük beğenisini kazanmayı sürdüren Kuruluş Osman, reytingleriyle de başarısını kanıtlıyor…

Dizinin 15.bölümünde Osman Bey, Balgay’ı pusuya düşürüyor. Beyler ve Alpler, Moğol savaşçılarını yere seriyor. Öfkesinin intikamdan daha büyük olduğunu söyleyen Balgay’a Osman diyor ki: “”Biz ecelden korkmayız imanımızla savaşır, şehadeti kovalarız!”İşte 15. bölümden 2.fragman:

15.bölümden detaylar!

Osman Bey, Dündar Bey’den nasıl hesap soracak? Balgay tarafından tutsak edilen Gündüz Bey’in akıbeti ne olacak? Bala Hatun iyileşebilecek mi? Samsa Çavuş ve Osman Bey yeniden buluşması dengeleri nasıl değiştirecek? Sofia ve Kongar’ı ele geçiren Osman Bey, Balgay’a karşı nasıl oyun kuracak?

Ondördüncü bölümün finalinde Osman Bey tarafından yakalanan Sofia’nın akıbeti ne olacak? Yannis, kızı Sofia’yı kurtarabilmek için nasıl bir plan yapacak?

Bu sorular ‘Kuruluş Osman’ın çarşamba akşamı ATV ekranında yayınlanacak yeni bölümünde yanıt bulacak.