Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde çok heyecanlı bölümler geliyor!

Kuruluş Osman dizisinde çok heyecanlı bölümler geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Çarşamba akşamları yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinin başarılı performansı ekibi çok mutlu etmekte. Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizi her geçen hafta daha da yerine oturdu ve izleyicilerin daha da çok ilgisini üzerinde topadı.

Dizinin gelecek bölümlerinde ise hikayenin heyecanı artacak, farklı noktalara doğru ilerleyecek olan hikaye, izleyicileri ekran başına daha büyük heyecanlarla oturtacak. Dizide Zühre Hatun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Ayşegül Günay, gelecek bölümler hakkında detaylar verdi.

“İşimiz iyi gidiyor gerçekten. Kuruluş Osman tam da düşündüğümüz gibi gidiyor.Dönem işi zordur ama üstesinden geldiğimizi düşünüyorum” açıklaması ile dikkat çeken Ayşegül Günay, atv’de yayınlanan Dizi TV programında iddialı konuştu.

Günay, “Hikaye çok daha heyecanlı bir yere gidiyor.Hızlı ilerliyor ve çok seyircide merak uyandıracak. Kuruluş Osman bayağı sağlam gidiyor” diyerek dizinin gelecek bölümleri için şimdiden güvence verdi.