Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinde izleyicileri rahatsız eden bir durum var!

Kuruluş Osman dizisinde izleyicileri rahatsız eden bir durum var!

tarafından ker_def

Çarşamba akşamları atv ekranında yayınlanan Kuruluş Osman dizisinin 39. bölümünde Tamer Yiğit tarafından canlandırılan Ertuğrul Bey karakteri diziye veda etti. Ertuğrul Bey’in ölümü Kayı Obası’nda derin bir üzüntüye yol açarken, göz yaşları adeta sel olup aktı.

Peki 40. yeni bölümde neler yaşanacak? 30 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanacak olan yeni bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı. Kayı Obası’nın yeni beyi kim olacak? Savcı Bey, beylik yarışında Osman Bey’i önüne geçmek için ne yapacak? Dündar Bey’in beyliği almak için planı ne? Nikola, Targun Hatun’u kullanarak Kayı Obası’na sızabilecek mi?

Yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’ın 39’uncu bölümü de seyirciden büyük ilgi görürken, sosyal medyada da en çok konuşulanlar arasında yer aldı.

Dizinin 40. yeni bölümü de yine etkili sahneler ve olaylarla geliyor. Dizide Ertuğrul Bey öldükten sonra bile beylik savaşının devam ediyor olması, tarihi olaylardan uzaklaşılması izleyicileri rahatsız eden bir konu olarak öne çıkıyor.

İşte Kuruluş Osman 40.bölüm fragmanı: