Ana sayfa Sosyal Medya Aytaç Şaşmaz’dan abisi İsmail Ege Şaşmaz’a hep destek tam destek!..

Aytaç Şaşmaz’dan abisi İsmail Ege Şaşmaz’a hep destek tam destek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Genç yaşta hayata veda eden  rock müzik şarkıcısı Barış Akarsu’nun yaşamını anlatan Barış Akarsu Merhaba filminin galası yapıldı.

Barış Akarsu’yu oyuncu İsmail Ege Şaşmaz’ın canlandırdığı film 18 Kasım’da sinemaseverlerle buluşacak. Ünlü oyuncu Aytaç Şaşmaz’da abisini galada yalnız bırakmadı.

Şaşmaz kardeşler galada aşağıdaki pozu paylaştı. Aytaç Şaşmaz’ın instagram hesabında yayınladığı fotoğraf, ikilinin hayranlarını mest etti.

Aytaç Şaşmaz'dan abisi İsmail Ege Şaşmaz'a hep destek tam destek!.. 7

Ekranların iki başarılı genç ismi Aytaç Şaşmaz ve İsmail Ege Şaşmaz kardeşler hem rol aldıkları yapımlardaki başarıları hem de birbirlerine verdikleri destekle sektörde parmakla gösterilen ünlü isimler arasında yer alıyorlar. İki kardeşin galada siyah renk kıyafet tercih etmeleri de hayranlarının gözünden kaçmadı.

Barış Akarsu Merhaba filminin yönetmenliğini, aynı zamanda senaryosunu da yazan Mert Dikmen yapıyor. İsmail Ege Şaşmaz yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir set geçirdik. Çok güzel bir yolculuk oldu. Şimdi bu yolculuğumuzun finalinde sizler neleri başardığımızı göreceksiniz. Umarım beğenirsiniz.” diye konuştu.

Barış Akarsu’nun nasıl bir insan olduğunu hemen hemen herkesin bildiğine işaret eden Şaşmaz, “Onun yolculuğunda bilinmeyenleri biz insanlarımıza filmde göstermek istedik. Gerçekçi olmaya çalıştık, olduğumuza da inanıyorum. Umarım Barış da bizi izliyordur ve o da bu durumdan mutludur” şeklinde konuştu.

Filmde Akarsu’nun aşık olduğu ‘Zeynep’ karakterini Almila Ada canlandırıyor. Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, Metin Coşkun ve Hüseyin Avni Danyal gibi önemli isimlerin de kadrosunda bulunduğu Barış Akarsu Merhaba filmi 18 Kasım’a beyaz perdede izleyici ile buluşacak.