Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinden sonra Didem Balçın, yeni dizisiyle herkesi bir kez daha şaşırtacak!

Kuruluş Osman dizisinden sonra Didem Balçın, yeni dizisiyle herkesi bir kez daha şaşırtacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Didem Balçın, 2021 yılının Nisan ayında oğlunu dünyaya getirmişti. Oyuncu hem annelik görevlerini yürütüyor hem de kariyerini sinema filmleriyle sürdürüyor. Çakallarla Dans filminin yeni versiyonunda yine başrolde yer alan Didem Balçın, diziler konusunda ise en son Kuruluş Osman ile etkili bir performans ortaya koydu.

Selcan Hatun karakteri ile Diriliş Ertuğrul isimli dizide role başlayan ve ardından devam projesi olan Kuruluş Osman’a transfer olan çok az kişiden birisi olan Didem Balçın, çok uzun bir süredir tarihi projede yer aldığı için hayranları onu Selcan Hatun olarak akıllarına yazdı.

1982 yılında Ankara’da dünyaya gelen, ve 2000’li yılların başından itibaren hem dizilerde hem de sinema filmlerinde yer alan Didem Balçın, kendisine güçlü bir kariyer oluşturdu.

2014 yılında başladığı Selcan Hatun karakteri ile önce Diriliş Ertuğrul’da sonrasında da Kuruluş Osman’da yoluna devam eden oyuncu, geçtiğimiz sezon hikayeye veda etmişti.

Kuruluş Osman dizisinden sonra Didem Balçın, yeni dizisiyle herkesi bir kez daha şaşırtacak! 7

Kuruluş Osman’ın ardından yeniden bir dönem dizisiyle değil, çok farklı bir projeyle ekrana geri döneceğinin müjdesini veren Didem Balçın, Ocak ayını işaret etti.

Şimdi sinema filmleri çektiğini ve oğlunun bakımı için de çaba harcadığını anlatan Didem Balçın, yeni dizisi için ise şöyle konuştu: “Dizi olacak ama Ocak ayında. Filmler ancak Kasım sonunda bitiyor. Dönem dizisi olmayacak. Rolden sıkılmadım, gerçekten çok severek oynadım, ama bu sefer öyle olmayacak.”

Didem Balçın, yeni dizisinin ismi veya türü hakkında bir bilgi vermedi ama tarihi bir yapım olmayacağı ve oyuncunun günümüzde geçen bir hikayenin bir parçası olacağı anlaşıldı.