Ana sayfa Sosyal Medya Tuzak dizisinin senaristi konuştu, hikayenin püf noktaları ortaya çıktı!

Tuzak dizisinin senaristi konuştu, hikayenin püf noktaları ortaya çıktı!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın başrolünde yer aldığı Tuzak dizisi 19 Ekim Çarşamba akşamı ilk bölümüyle TV8 ekranlarında izleyici karşısına çıktı.

Tanıtımlarıyla ses getiren, özellikle Akın Akınözü hayranlarının merakla beklediği dizi ilk bölümüyle reytinglerde bekleneni veremedi. Kuruluş Osman, Gecenin Ucunda, O Kız ve Bir Peri Masalı gibi güçlü rakiplerinin karşısında hüsrana uğrayan dizinin senaryosu ünlü senarist Eylem Canpolat tarafından kaleme alınıyor.

TV eleştirmeni Sina Koloğlu, Tuzak ile ilgili Canpolat’la yaptığı söyleşiden bir kesiti sosyal medya hesabında paylaştı. Dizinin hikayesinin ipuçlarıyla ilgili konuşan Canpolat diziyle ilgili, “Bu aslında ‘Kısa çöp uzun çöpten hakkını alır elbette’ hikayesi”  ifadesini kullandı.

Tuzak dizisinin senaristi konuştu, hikayenin püf noktaları ortaya çıktı! 7

Akın Akınözü’nin canlandırdığı ‘Umut’ karakterinin, babasının hayallerini, ailesinin geleceğini çalan adamdan intikam almak için ömrünü adamasını konu alan Tuzak’ta,  zengin, güçlü ve kapitalizmin araçlarını kötülükle yoğurmuş Demir Gümüşay karakterini ise usta oyuncu Talat Bulut canlandırıyor.

Umut, başka insanları da mağdur ettiğini gördüğü Demir’den intikamını, bu insanları da ‘Tuzak’ın bir parçası yapıp, Demir Gümüşay’ı ve gücünü bitirip insanların haklarını almasına ön ayak olarak yapmaya çalışıyor. Eylem Canpolat, “İntikam ile adaletin iç içe geçtiği yer de tam burası’ diyor.

Canpolat, Tuzak’taki aşkın resmini ise şu sözlerle tanımlıyor; “Şehirli, burjuva kızı Ceren (Bensu Soral) ise bu zamana kadar babasının kötülüklerine, korktuğu için susan, bazen sırtını dönen, yok sayan ama, vicdanını hep rahatsız ettiği için de, kendi içine dönen bir karakter. Ana kahramanımız Umut, uzaktan nefret ederken tanıdıkça, bu aileyi bitirip, rezil etme hatta adalete teslim etme yolunda yaşattığı duygular sebebiyle çatışma yaşamasına sebep olacak hayatının aşkı”