Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı!

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı!

tarafından ker_def

ATV ekranının heyecanla izlenen reyting rekortmeni dizi ‘Kuruluş Osman’ın 30 Aralık Çarşamba akşamı ekrana gelecek 40’ıncı bölümünde kadroya katılan yeni oyuncular ilk kez seyirci karşısına çıkacak.

‘Kuruluş Osman’ kadrosuna dahil olan ünlü oyuncu Mert Turak merakla beklenen sürpriz karakteriyle seyirci seyirci karşısına çıkmaya hazırlanırken; diziye katılacak iki yeni oyuncu da duyuruldu. Mert Turak daha önce Beni Böyle sev dizisinde Nezih ve Yeşil Deniz dizisinde Süleyman karakterlerine hayat vermiş ve Mucize 2 Aşk filminde de Aziz karakteri ile dikkat çekmişti.

40’ıncı bölümde; ünlü isimler Tekin Temel ve Yağızkan Dikmen de ilk kez ‘Kuruluş Osman’ seyircisinin karşısına çıkacak.

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı! 8

1995 yılından bu yana dizilerde yer alan Tekin Temel ise; Acı Hayat dizisinde Şükrü, Kaçak Gelinler’de Tekin, Meryem dizisinde Turan, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da Fuat ve son olarak da Afili Aşk’ta Yekta olarak ilgi görmüştü. Birçok dizi ve filmde rol alan Temel, tecrübesi ile diziye önemli bir katkıda bulunacak.

Kuruluş Osman dizisine 3 yeni oyuncu daha katıldı! 9

Genç oyuncu Yağızkan Dikmen, Asla Vazgeçmem dizisindeki Emin karakteri ile dikkatleri çekmişti. Oyuncu TRT1 ekranlarında yayınlanan Mehmetçik Kutül Amare isimli dizide de boy göstermişti.

Tekin Temel ve Yağızkan Dikmen’in karakterleri şimdiden ‘Kuruluş Osman’ seyircisinin merak konusu oldu.

Yapım, proje tasarım ve senaryosu Mehmet Bozdağ’a ait; genel yönetmenliğini Metin Günay’ın ve başrolünü Osman Bey karakteriyle Burak Özçivit’in üstlendiği ‘Kuruluş Osman’, ATV ekranlarında çarşamba akşamlarına damgasını vurmaya devam edecek. İşte dizinin 30 Aralık Çarşamba günü yayınlanacak olan 40.bölüm fragmanı: