Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine gelecek diye izleyici kendini harap ediyor!

Kuruluş Osman dizisine gelecek diye izleyici kendini harap ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kuruluş Osman dizisi, çarşamba akşamları izleyicilerle atv ekranında buluşmakta… 2. bölümü yayınlanan dizi etkili sahneleri ile Diriliş Ertuğrul’un devamı olarak izleyicileri ekran başına toplamayı başardı. Sosyal medyada da çok konuşulan dizide dikkat çeken bir nokta var.

Birçok izleyici sosyal medya yorumlarında Engin Altan Düzyatan’ın Ertuğrul Gazi olarak diziye dönüş yapmasını beklediklerini yazıyor… İlk bölümde yoğun bir şekilde Burak Özçivit ile Düzyatan’ı karşılaştıran izleyiciler, ikinci bölümde de benzer yorumlarda bulunurken, Ertuğrul Gazi’nin de dizide olması gerektiğini savunan yorumlar yapmakta.

Kurşun dizisine başlayan ve 7. bölümde final yapmak durumunda kalan Engin Altan Düzyatan ise bu kadar çok seviliyor iken, yeni dizisinin neden ilgi görmediği de dikkat çeken bir gelişme…

Düzyatan’ı Kuruluş Osman’a bekleyen ve bunu sosyal medyada sürekli gündemde tutanlara yine dizinin sadık izleyicilerinden eleştiri var.

Kuruluş Osman dizisine gelecek diye izleyici kendini harap ediyor! 7

“Ertuğrul’u beklemek yerine diziyi izleseniz daha çok keyif alırsınız, bu tecrübe ile sabittir” diyen bir izleyici eleştiride bulundu.

Benzer yorumları birçok izleyici de yapmaya başladı. Yani Ertuğrul Gazi ile Osman Gazi’yi yan yana görmeyi tüm izleyiciler arzu ediyor.

Ancak sürekli Ertuğrul Gazi gelsin diye yapılan yorumlara da tepkiler var.

“Sürekli Ertuğrul Gazi’den bahsediliyor, artık Ertuğrul dönemi bitti. Osman dönemi başladı. Kuruluş Osman’ı izlemek istiyoruz” diye yorum yapan bir dizi hayranı, Diriliş Ertuğrul defterinin artık kapanması gerektiğine vurgu yaptı.