Ana sayfa Dizi Haberleri atv’nin Kuruluş Osman stratejisi izleyicileri deli etti!

atv’nin Kuruluş Osman stratejisi izleyicileri deli etti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Kuruluş Osman, çok güçlü bir yapım. Arkasında büyük bir emek var. Riva’da oluşturulan platoda çekilen dizi için çok ciddi bütçeler de kullanılmakta.Mehmet Bozdağ imzalı proje, atv ekranında 2 bölümü yayınlanmasına rağmen şimdiden milyonları peşinden sürüklemeye başladı.

İlk bölümde çok eleştirilse de ikinci bölümde izleyiciler Burak Özçivit’e daha çok ısındı. Ancak diziye yönelik ciddi eleştiriler de yükselmeye başladı. Bu eleştirilerin odak noktasında yayıncı kanal atv bulunuyor.

Kuruluş Osman dizisindeki reklam stratejisi ile adeta ekran başındaki izleyicileri deli eden atv, aşırı reklam yayınlamakla suçlanıyor.

Sosyal medyada eleştiriler başladı.Bir dizi hayranı şu detaya dikkat çekti:

“atv yayın grubu Kuruluş Osman başladığından bu zamana kadar alt ve yan kenarlara koyduğunu reklam aşağı yukarı 60’ı buldu. Her 1 dakika ve 30 saniyeyi buluyor. Biz dizi mi izleyeceğiz yoksa reklamları ezber mi yapacağız? Diziden reklam yüzünden soğutacaksınız. Biliyoruz tv kanalları reklam kazanıyor, lakin bu kadarı da fazla.”

atv'nin Kuruluş Osman stratejisi izleyicileri deli etti! 7

Birçok izleyici de bu duruma katılan mesajlar paylaştı.

TRT1’de Diriliş Ertuğrul zamanında böyle olmadığını belirten izleyiciler, atv’nin reklam stratejisinden hiç de memnun olmadıklarını sosyal medyada ifade ediyor.

Kimi izleyiciler ise diziyi ekranda değil de youtube’dan takip ettiklerini, reklam sorununda böyle kurtulduklarını belirten yorumlara bulundu.