Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisine uzun zaman sonra çok sert bir rakip geldi!

Kuruluş Osman dizisine uzun zaman sonra çok sert bir rakip geldi!

tarafından ker_def

Beşinci sezonunda da başarılı sonuçlar almaya devam eden Kuruluş Osman dizisi, çarşamba akşamlarını adeta kapatan bir yapım olarak biliniyor.

Burak Özçivit’in başrollerinde yer aldığı dizinin hikayesi milyonlarca izleyiciyi etkilemeye devam ediyor. Başarıyla geçen 4 sezonun ardından beşinci sezonda da yoluna güçlü bir şekilde devam eden Kuruluş Osman, artık zirvede yalnız değil.

Show TV ekranında yeni başlayan Sandık Kokusu dizisi çok iyi bir çıkış yakaladı. Özge Özpirinçci, Demet Akbağ, Necip Memili ve Metin Akdülger gibi önemli isimlerin başrolündeki Sandık Kokusu dizisi bu hafta AB grubunda birincilik elde etti. Kuruluş Osman dizisi de uzun bir zaman sonra AB grubunda zirveden indi ve ikincilikle yetindi.

Tüm kişiler ve ABC1 gruplarında hala Kuruluş Osman dizisinin büyük bir üstünlüğü gözüküyor. Ancak Sandık Kokusu dizisi çok iyi bir hikaye ortaya koyarak zirveye rakip oldu ve reytinglerinin Kuruluş Osman dizisine tüm kişiler ve ABC1 gruplarında da yaklaştığını da söylemek gerekiyor.

Ekranların reyting rekortmeni dizisi ‘Kuruluş Osman’, atv ekranlarındaki 141. Bölümüyle yine başarısına yeni başarılar ekledi ama artık işi o kadar da kolay olmayacak.

Sandık Kokusu dizisinin çarşamba rekabetinde çok iyi bir hikaye ortaya koyarak Kuruluş Osman dizisine 4 yıllık süreçte en güçlü rakip olduğunu söyleyebiliriz.

Kuruluş Osman’ın 141. Bölümünde Osman Bey’in Yakup Bey’e divanda rest çekmesi bölüme damga vurdu. Dizinin gelecek çarşamba günü yayınlanacak yeni bölümü de yine merakla beklenecek ve Sandık Kokusu ile olan rekabette durumlar daha da netleşecek.