Ana sayfa Dizi Haberleri İlker Kaleli’yi çok heyecanlandıran yeni rolüyle ekrana bomba gibi bir geri dönüş yaptı!

İlker Kaleli’yi çok heyecanlandıran yeni rolüyle ekrana bomba gibi bir geri dönüş yaptı!

tarafından ker_def

Perşembe akşamları artık ekranda yepyeni bir dizi var. 21 Aralık Perşembe akşamı ilk bölümü yayınlanan Arak isimli yeni Show TV dizisi olumlu yorumlar ile sosyal medyada çok konuşuluyor.

Fragmanlarının yayınlandığı andan bu yana sosyal medyaya adeta damga vurmaya başlayan dizinin ilk bölümü ile birlikte hem hikayenin detayları ortaya çıktı hem de Kara karakteri ile İlker Kaleli hayranları ile yeniden buluştu.

Öykü Karayel’in de Zeynep karakteri ile bir sezonluk aradan sonra yeniden setlere dönmesi hayranlarını memnun eden bir gelişme oldu.

Arak dizisinin ilk bölümüne yönelik olarak sosyal medyada çok olumlu yorumlar yapıldı. Dizinin bu sezonun en dikkat çeken yeni projelerinden birisi olması bekleniyor. İlk bölümde ortaya konan enerji ve hikaye dinamizmine bakılınca çok geniş bir hayran grubunun bu projeyi takip etmesi şaşırtıcı olmayacaktır.

Yapımını Most Production’ın, yapımcılığını Murat Can Oğuz’un üstlendiği Arak’ın başrol oyuncularından İlker Kaleli ‘Kara’ karakteri ile ekrana müthiş bir geri dönüş yaptı.

Kendisiyle birlikte yaşadığı mahallenin geçimini de hırsızlıkla sağlayan, gözü kara olduğu kadar tehlikeli genç bir adamı canlandıran İlker Kaleli, 3 aydır Arak için hazırlanıyor.

Öykü Karayel ile ilk kez partner olan sevilen oyuncu hikayenin anlatım dilini ve farklı olay örgüsüne sahip olmasını özellikle beğendiğini belirtiyor.

Aksiyon, gerilim ve duygusallığın bir arada olduğu Arak, Kara’nın hayatını çalanlardan geçmişinin hesabını sormasını konu alıyor.

Yönetmen koltuğunda Ender Mıhlar’ın oturduğu, senaryosunu ise Ayberk Çınar, Murat Can Oğuz ve Aslı Gönülay’ın birlikte kaleme aldığı Arak, artık perşembe akşamlarının alternatif yapımlarından birisi olacaktır.