Ana sayfa Dizi Haberleri Adım Farah dizisi Demet Özdemir’in kariyerinde diğer yapımlardan çok daha farklı bir yerde olacak!

Adım Farah dizisi Demet Özdemir’in kariyerinde diğer yapımlardan çok daha farklı bir yerde olacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV’de çarşamba günü izleyicilerle buluşan ve 14. bölümüyle de sezon finali yapan Adım Farah dizisinde Demet Özdemir büyük kazanımlar elde etti. Engin Akyürek ile başrolü paylaşan oyuncu, performansı ile hayranlarını memnun ederken, hikayenin güçlü bir dram yapımı olması da oyunculuk yeteneklerini sergilemesine fırsat tanıdı.

Adım Farah dizisinin ikinci sezonda da devam edecek olması izleyicileri memnun eden bir başka gelişme oldu. Reytingleri Fox TV’nin tam da istediği gibi olmasa bile yurt dışındaki Türk dizisi hayranlarının yoğun bir ilgi göstermesi projenin yabancı ülkelerde öne çıkmasına vesile oldu.

Demet Özdemir, disiplinli bir süreç geçirmiş olsa da Adım Farah projesinin kendisine çok şey öğrettiğini anlattı. Oyuncu, dizi ile birlikte yeni deneyimler kazandığını ve bu anlamda çok olumlu bir iş olduğunu şu sözlerle ifade etti:

“Çok güzel geçti. Çok disiplinli geçti. Benim için çok şey öğrendiğim bir sezon oldu. Her sene bir şeyler öğrendiğimi düşünüyordum ama bu sezon gerçekten inanılmaz şeyler keşfettim. İlk defa aralıksız 3 ay yaz tatili çıktı bana. O yüzden kendimi çok şanslı hissediyorum. Çok iyiyim.”

Adım Farah dizisi Demet Özdemir'in kariyerinde diğer yapımlardan çok daha farklı bir yerde olacak! 7

Tatil pozları çok konuşulan oyuncu, çok sevdiği arkadaşıyla buluştuğunu ve keyifli anlar yaşadıklarını söyledi. Tatile devam edeceğini ifade eden Demet Özdemir, uzun yıllardır yoğun bir şekilde çalışıyor.

Hayranlarının da tatil pozları ile oyuncuyu görmekten mutlu olduğunu sosyal medyadaki paylaşımlardan anlamak mümkün. Demet Özdemir, “Güzel şeyler okumak her zaman güzel. Ne zamandır da böyle fotoğraflar paylaşmadığım, tatile çıkamadığım için beni sevenler de şaşırdı. Onlar için de güzel bir şey oldu” diye konuştu.

Tatil pozlarına devam edeceğini ve Yunanistan’da bir ev aldığını anlatan oyuncu, yaz dönemini gezip, eğlenerek değerlendireceğini anlattı.