Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuruluş Osman geliyor! İşte ilk fragman! Burak Özçivit’in dizideki imajı ortaya çıktı!

Kuruluş Osman geliyor! İşte ilk fragman! Burak Özçivit’in dizideki imajı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Osmanlı İmparatorluğu’nun kurucusu Osman Gazi’nin hikayesinin anlatılacağı Kuruluş Osman dizisi yakında atv ekranında başlayacak.

Burak Özçivit’in 1 yıldır rolüne hazırlandığı yapımdan ilk fragman yayınlandı.

Özçivit’in ilk imajı da ortaya çıktı. Videodan Kuruluş Osman dizisinin ilk görüntülerini izleyebilirsiniz.

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, twitter hesabından paylaşımda bulundu ve dizinin fragmanını paylaştı.

Kuruluş Osman geliyor! İşte ilk fragman! Burak Özçivit'in dizideki imajı ortaya çıktı! 7

KURULUŞ OSMAN YAPIM AŞAMASINDA MÜTHİŞ HAZIRLIK

Dizinin yapımcısı Mehmet Bozdağ, tüm hazırlıkları titizlikle yönetiyor… Riva’da kurulan platoyu görenler gözlerine inanamadıklarını belirtmekte.

Aslında burayı bir plato değil de yüzlerce dönüm arazi üzerine kurulmuş küçük bir şehir olarak da tanımlamak yanlış olmayacaktır.

Sabah gazetesi televizyon eleştirmeni Yüksel Aytuğ platoyu gezmiş ve izlenimlerini köşesinde yazmıştı.

Bu izlenimler gösteriyor ki, Kuruluş Osman dizisi aslında Diriliş Ertuğrul’un 5 yıllık tecrübelerinin birikimini de üzerine katan, hataların çok aza indirildiği ve izleyici beklentilerinin de çok iyi tahlil edildiği bir ortamda geliyor..

Kuruluş Osman dizisinin, Diriliş Ertuğrul’un çok üzerine çıkması hiç de şaşırtıcı olmayacaktır.En az 5 sezonluk bir planlama yapıldığı ise Burak Özçivit ile 5 sezonluk anlaşma yapılmasından belli.

Kaleleriyle, hanları, hamamlarıyla, camileri ve kiliseleriyle bir şehir inşa edildi. Hepsi tek bir şey için; Kuruluş Osman başarılı olsun, 5 sezon devam etsin…

Yüksel Aytuğ’un izlenimlerinde Türkmenistan’da hatırlatılan kıl çadır detayı, 60 ayrı marangoz ekibinin çalışması, 800 metrelik yapay göl gibi konular Kuruluş Osman dizisine farklı bakmamız gerektiğini anlatmaya yetiyor.

Oyuncuların eğitimleri ve senaryo çalışmaları da tüm hızıyla devam ediyor.

Sette 1500’e yakın kişinin çalıştığı düşünülür ise, Kuruluş Osman dizisi yeni sezonun en iddialı yapımı olmakla ne kadar övünse az…