Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman hayranları bekliyor, ünlü oyuncu tatilde gününü gün ediyor!

Kuruluş Osman hayranları bekliyor, ünlü oyuncu tatilde gününü gün ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv ekranında Carşamba akşamları yayınlanmakta olan Kuruluş Osman dizisinde başrolde Burak Özçivit çok iyi iş çıkarmasına rağmen, dizinin hayranlarının gözü biraz uzaklarda.

Diriliş Ertuğrul’da müthiş performansı ile göz dolduran Engin Altan Düzyatan’ın diziye dönmesini heyecanla bekleyen hayranları, henüz bir gelişme olmamasına rağmen sosyal medyada konuyu gündemde tutmaya devam ediyor.

Kurşun dizisinin finalinin ardından dinlenmeye çekilen Düzyatan, henüz yapımcı ile aralarında Kuruluş Osman hakkında bir görüşme olmadığını, böyle bir plan olmadığını söylese de hem sakallarını uzatması hem de eski ekip arkadaşlarına sıcak mesaj yollaması Kuruluş Osman hayranlarını umutlandırdı.

Kuruluş Osman hayranları bekliyor, ünlü oyuncu tatilde gününü gün ediyor! 8

Ailesi ile birlikte Finlandiya’da tatilde olan Düzyatan, gününü gün ediyor.

Ülkenin kuzeyinde yer alan Laponya’da keyifli anlar yaşayan aile, ren geyikleri ve köpeklerin çektiği kızaklar içinde farklı bir deneyim yaşamakta.

Neslihan Alkoçlar, “Bu bölgede ren geyikleri ve kızak çeken köpekler en az yerel halk kadar değerli, özgür ve mutlu” notuyla paylaşım da yaptı.

Kuruluş Osman hayranları bekliyor, ünlü oyuncu tatilde gününü gün ediyor! 9