Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman hayranlarının hevesini kursağında bırakan gelişme!

Kuruluş Osman hayranlarının hevesini kursağında bırakan gelişme!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – atv’nin yeni dizisi Kuruluş Osman büyük bir başarı kazandı. Mucize Doktor’dan sonra sezonun en iyi çıkış yapan işi konumunda. Reytingleri ile de izleyicinin ilgisini üzerine çektiğini gösteren yapımda Burak Özçivit’in de her hafta daha da çok rolüne girdiğine şahit olabilirsiniz.

Kuruluş Osman dizisinde ilk 4 bölüm geride kaldı. Yapımın hayranlarının ise projenin mimarı Mehmet Bozdağ’dan bir talebi vardı. İzleyiciler, Ertuğrul Gazi rolü ile Engin Altan Düzyatan’ın Kuruluş Osman dizisine de gelmesini istiyor.

Bunun için de sosyal medyada adeta kampanya başlatan Kuruluş Osman hayranları, hem Engin Altan Düzyatan hem de Burak Özçivit’i bir arada izlemek istediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Ancak bu izleyicilerin hevesini kursağında bırakacak gelişme Engin Altan Düzyatan cephesinden geldi.

Oyuncu, şimdilik dinlenmek istiyor ve böyle bir gündemi olmadığını belirtmekte.

Ertuğrul karakteri ölmedi ama Düzyatan’ın diziye dönüşü ile ilgili, “Şu an için öyle bir şey konuşmadık, haberimiz yok yani” şeklindeki sözleri dikkat çekiyor.

Kuruluş Osman hayranlarının hevesini kursağında bırakan gelişme! 7

Kuruluş Osman’da çalışanların arkadaşları olduğuna vurgu yapan ünlü oyuncu, yeniden diziye dönmek ister misiniz? şeklindeki soruyu da şöyle yanıtladı:

“Orası çok severek çalıştığım, çok güzel bir işti. Biz bir işi sonlandırdık, yeni bir işe başlandı. Orada çalışan ekip arkadaşları benim arkadaşlarım. Hala aynı ekip devam ediyor. Sağ olsunlar, görüyorum takip ediyorum, çok da beğeniyorum. Bu plan meselesi, böyle bir planla ayrılmamıştık oradan, sonuçta bu başka bir dizi aslında yeni bir dizi. Değerlendiririz bakarız, ederiz. Şu an için öyle bir durum yok. Biraz dinlenmek istiyorum.”