Ana sayfa Güncel Haberler Kuruluş Osman hayranlarının umudu Engin Altan Düzyatan’ın sakallarında!

Kuruluş Osman hayranlarının umudu Engin Altan Düzyatan’ın sakallarında!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan’ın hayranları sakallarının uzamasından anlam çıkarttı. Diriliş Ertuğrul efsanesine 5 sezon boyunca hayat veren Düzyatan, bu sezona Kurşun dizisi ile başlamıştı ama yapım sadece 6 bölüm ekranda kalabilmişti.

Kuruluş Osman hayranları ise dizi başladığından bu yana Engin Altan Düzyatan ile yatıp kalkıyor desek yanlış olmayacak. Ünlü oyuncunun artık bir dizisi de olmadığını hesaba katan ve saç ile sakallarının uzamasından da mutlu olan Kuruluş Osman hayranları, diziye dönmesinin umudunu taşıyor.

Kuruluş Osman da Ertuğrul Gazi hala ismi geçen ama şu ana kadar ortaya çıkmayan bir karakter konumunda. Yani henüz daha öldüğü söylenmedi. Bu da dizi hayranlarının Engin Altan Düzyatan’ı Kuruluş Osman’da da izleyebilecekleri umudun taşımalarına sebep oluyor.

Daha önce bu konu hakkında açıklama yapan ve herhangi bir görüşme olmadığını, böyle bir gündeminin de olmadığını söyleyen Düzyatan, hayranlarının kalbinde bir yara olarak kaldı.Diriliş Ertuğrul’daki oyunculuğu ile mest eden Düzyatan, yeniden o role bürünmesi ve atv ekranındaki Kuruluş Osman’da boy göstermesi milyonlarca takipçisinin en büyük hayalı…

Bu durum gerçekleşecek mi bilinmez ama ünlü oyuncunun instagram hesabından paylaştığı aşağıdaki fotoğrafında saçlarının ve sakallarının uzaması bir işaret olarak algılanıyor. Yorumlarda ise “Kuruluş rolüne bürünmeye başlamışsın Reis” ifadeleri paylaşılıyor.

Kuruluş Osman hayranlarının umudu Engin Altan Düzyatan'ın sakallarında! 7