Ana sayfa Sosyal Medya Kuruluş Osman sadece ekranda değil, youtube’da da olay yarattı!

Kuruluş Osman sadece ekranda değil, youtube’da da olay yarattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuruluş Osman, atv’nin geçtiğimiz sezon yayına aldığı ve büyük başarılarına devam eden en iddialı projelerinden birisi… Burak Özçivit’in başrolünde yer aldığı dizinin ikinci sezonu yepyeni hikaye ve birçok ünlü ismin de katılımıyla çok renkli bir hale geldi.

Kuruluş Osman dizisinin 39 bölümü yayınlandı ve şimdiye kadar hiç temposu düşmeyen dizi, reytinglerde de yüksekte uçmanın keyfini sürüyor. atv’nin sevilen dizisinde iki haneli reytingler çoğunlukla birincilik getirirken, Kanal D’deki Sadakatsiz dizisiyle de güçlü bir rekabet yaşanıyor.

Kuruluş Osman dizisinin sosyal platformlardaki gücü de bir hayli yüksek. Özellikle youtube ortamında 2,5 milyon aboneye sahip olan “Kuruluş Osman” kanalı güçlü bir etkileşim yaratıyor… Dizinin bölümlerinin yayınının ardından da Yotuube kanalında tüm bölüm kesintisiz bir şekilde izleyicilerle buluşturuluyor.

Ekranda başında yapımı izleyemeyenler de youtube’daki bu bölümlerle takip etme şansını buluyor. 23 Aralık Çarşamba akşamı yayınlanan 39. bölümün youtube ortamında 4 milyondan fazla izlenmeye sadece 2 gün içinde ulaşması da şaşılacak bir başarı konusu…

Dizinin 1. bölümü 17 milyondan fazla izlenme elde etti. Sonraki bölümler ise 5-10 milyon aralığında izlenme rakamlarına ulaştı. Yani Kuruluş Osman’ı televizyonda izleyemeyenler için youtube kanalı çok önemli bir ayrıcalık sunuyor.